Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer čestitao

Plenković: Dino, pokazali ste da se uz trud mogu pomicati granice

Dino Sokolović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
17.03.2018.
u 12:52

Ovaj je uspjeh zasluga Vašeg iznimnog truda, zalaganja i odlučnosti, zahvaljujući kojima, uvjeren sam, još ćemo mnogo puta uživati u Vašim športskim uspjesima.

Dino Sokolović danas je napravio fenomenalan uspjeh i osvojio zlatnu medalju na Zimskim paraolimpijskim igrama u Pjongčangu. Prvo je to zlato u povijesti za Hrvatsku, a na tome mu je čestitao predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

"Dragi Dino,

s velikom radošću primio sam vijest o Vašem sjajnom uspjehu i o prvoj hrvatskoj zlatnoj medalji ikad osvojenoj na zimskim paraolimpijskim igrama. Osvajanjem ovog odličja ispisali ste novu stranicu hrvatske športske povijesti i pokazali da se uz trud, upornost i vjeru u sebe mogu pomicati granice i postići izvanredni rezultati. Ovaj je uspjeh zasluga Vašeg iznimnog truda, zalaganja i odlučnosti, zahvaljujući kojima, uvjeren sam, još ćemo mnogo puta uživati u Vašim športskim uspjesima. Od srca Vam, u ime hrvatske Vlade i osobno, iskreno čestitam na ovom sjajnom zlatu", stoji u čestitki premijera Plenkovića.

Komentara 2

AE
Aedes2017
13:11 17.03.2018.

Poštovani Dino ! Nemojte primiti čestitku od čovjeka koji ,usput,nabraja vaše vrline a implicite se uspoređuje s Vama.Koristi Vaš vrhunski rezultat da sebe stavi u kontekst Vaših neizrecivih napora i odlučnosti.Taj čovjek nije vrijedan spomenuti Vaše ime !

VO
vorda400
14:31 17.03.2018.

Vidiš Dino ti si morao dati obje noge i 110% na treningu a ljiga vjerodostojni ni ne mora doći na posao a lova iz državne kase samo curi i on je kao gsp. premijer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije