Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Kantride

Pjevačica pozvala Vahine zvijezde na jarunski koncert

\'16.09.2010., Stadion Maksimir, Zagreb - Europska liga, skupina D, Dinamo - Villarreal. Vahid Halilhodzic, Ivan Kelava. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronić/PIXSELL
26.11.2010.
u 12:13

Pjesma Monday Morning himna je plavih, a Kanađanka koja je pjeva, Melanie Fiona, dolazi u Zagreb.

Dinamovi nogometaši već su u petak krenuli put Rijeke, gdje će večeras u 20.15 sati igrati derbi na Kantridi. Nije ih zastrašio ni najavljeni snijeg u Gorskom kotaru.

Blizu brojke 1000

– Nema straha, zimske su gume nove – rekao je vozač Dinamova autobusa Mile.

Vratar Dinama Ivan Kelava već 894 minute nije primio gol.

– Nadam se da niz neće prestati, bilo bi lijepo doći, recimo, do okrugle brojke 1000 – rekao je Kelava.

Rijeka je jedina momčad koja je ove sezone u prvenstvu svladala Dinamo, još u 2. kolu.

– Tada nisam bio na Dinamovim vratima, već Lokomotivinim. Nadam se da ćemo im uzvratiti za taj poraz – nasmijao se Kelava te dodao:

– Tri bi nam boda dodatno utabala put prema novom naslovu. A pobjedom bismo dobili i dodatnu dozu samopouzdanja uoči Villarreala.

Zbog lošeg vremena, dinamovci se malo pribojavaju terena na Kantridi.

– Nažalost, tereni su zbog hladnog vremena iz kola u kolo sve lošiji. No, nadam se da Kantrida neće biti u katastrofalnom stanju, da će se moći igrati – rekao je Badelj, koji se od Riječana najviše boji Hrvoja Štroka i Radomira Đalovića.

Prokomentirao je i dolazak novog veznog igrača u klub:

– Brezovec je veliki talent, uostalom i kapetan je Varaždina. Nadam se i vjerujem da će nam, kada dođe, moći pomoći.

Badelj je ove sezone iskoristiv na više mjesta, igrao je gotovo na svim pozicijama u veznom redu te postigao dva pogotka.

– Zapravo tri, jer sam jedan zabio u svoju mrežu. Prošle sezone igrao sam više naprijed nego ove, pa je normalno da sada manje zabijam – zaključio je Badelj.

Pjesma prije utakmica

Poznata kanadska pjevačica Melanie Fione pozvala je nogometaše Dinama na koncert 9. prosinca u Aquariusu. Inače, njezina pjesma "Monday Morning" neslužbena je himna Dinamovih nogometaša, što je nedavno otkrio sportski direktor Zoran Mamić. Igrači prije svake utakmice puste tu pjesmu u svlačionici i, kao što sami kažu, uz nju nabrijavaju atmosferu. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Vaha dopustiti igračima da odu na koncert, koji počinje točno nakon kup-utakmice s Osijekom, a šest dana uoči utakmice Europske lige protiv PAOK-a. Odu li, predvodnici fešte vjerojatno će biti četverac Sammir, Calello, Cufré i Ibañez, čiji je izlazak do četiri ujutro opjevao i Luka Bulić.

Komentara 3

SA
santos008
17:20 26.11.2010.

Rijeka je uvijek dobro igrala na raskvasenom terenu.Sjecam se da su jednom uoci dolaska Hajduka non-stop zalivali travnjak da ga raskvase .Bilo je to uvrijeme Jantoljaka,Brnjca,Poldrugovca,Boska Bursaca itd.Ovo samo \'\'Vahi\'\' za informaciju.

KA
kajinx
17:58 26.11.2010.

A himne, kakva komedija ! Vaha, nadam se da je nisi ti odabrao. Kad igrači nakon ove \"himne\" izađu na teren, biti će kao u vicu: -Tata, tata, jedan mi dečko stalno govori da sam peder. -Odvali mu samarčinu. -Ne mogu, tako je sladak.

OB
-obrisani-
01:56 27.11.2010.

Ovo je Himna? Sa ovom se pjesmom nabrijavaju prije utakmice? Nije mi jasno, zar ima toliko stranaca i pedera? Vaha, razbucaj to dok nije kasno! \'Vatreni\' su pobjedjivali uz Thompsona, on daje snagu, jer se pjeva: U boj, u boju boj za narod svoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije