Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mora napredovati

Pjaca nije oduševio, trener mu poručio: Nije ti ovo slabašna hrvatska liga!

Marko Pjaca
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
18.02.2017.
u 10:24

Marko se trudio, bio je rastrčan, ali svojom predstavom nije oduševio talijanske medije koji pišu da je bio prilično samozatajan te da se od njega očekuje puno više.

Nogometaši Juventusa u 25. kolu talijanskog prvenstva pobijedili su Palermo s 4:1, a igrač utakmice bio je Dybala koji je zabio dva pogotka. Mario Mandžukić nije bio u sastavu, ali je zato priliku od prve minute dobio Marko Pjaca, koji je odigrao svih 90 minuta.

Marko se trudio, bio je rastrčan, ali svojom predstavom nije oduševio talijanske medije koji pišu da je bio prilično samozatajan te da se od njega očekuje puno više. Trener Allegri također mu je poslao jasno upozorenje nakon utakmice, iako je na konferenciji krenuo s pohvalama.

- Pjaca je bio dobar, pogotovo u prvom dijelu u kojem je imao nekoliko zapaženih akcija. Marko je pridonosio momčadi, rekao je Allegri, ali onda ipak uputio i kritiku.

- Mora još napredovati, mora još više raditi. Pjaca je iznimno talentiran, ali ovo nije hrvatska liga u kojoj je intenzitet igre zlatno slabiji i koja nije toliko kvalitetna. Tamo je on svojom klasom iskakao od ostatka, ali u talijanskoj ligi to nije dovoljno. Ovdje svaki igrač mora raditi na sebi želi li uspjeti, rekao je Allegri koji je otkrio i to da ga Pjaca u jednom trenutku čak i tražio zamjenu, ali ga je ipak odlučio ostaviti na travnjaku.

>>Mandžukić pokazao Pjaci kako se zabija

Komentara 6

Avatar toxic alien
toxic alien
14:08 18.02.2017.

Momak je doslovice umirao od zelje da se pokaze i da napokon zabije taj gol prvijenac... i u toj silnoj zelji je malo izgorio. I slijepac vidi kakav je Pjaca potencijal, ali trebalo bi mu dati malo vise sansi da to i pokaze. Uostalom, i Higuain je postao igrac tek kad je dosao u Napoli, jer u Realu su ga tretirali na isti nacin kao sto sad tretiraju Pjacu u Juventusu.

SV
stjepan v.
17:10 18.02.2017.

Marko u inozemstvu se mora raditi/igrati kao ti si sportas. zelim ti uspjeha i da postignes puno golova. nemoj biti lijen jer ces grijati klupu. onaj prokleti komunizam je stvarao neradnike.

TW
TWITOIST
12:52 18.02.2017.

Dobro mu je trener rekao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije