Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Juventus nadigrao Palermo, hrvatski vratar u sudaru sa suigračem izgubio svijest

Juventus - Marko Pjaca
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
Autori: Drago Hudika, Hina
17.02.2017.
u 23:06

Trener Allegri priliku od prve minute dao je našem Marku Pjaci, koji je igrao čitavu utakmicu. U momčadi Palerma na vratima je bio mladi Josip Posavec

U 25. kolu talijanske lige Juventus je kod kuće pobijedio Palermo sa 4:1. U domaćem sastavu nisu igrali Barzagli i Chiellini zbog ozljeda, dok je Mandžukić odrađivao suspenziju zbog kartona.

Trener Allegri priliku od prve minute dao je našem Marku Pjaci, koji je igrao čitavu utakmicu. U momčadi Palerma na vratima je bio mladi Josip Posavec.

Bivši Interov vratar od početka je imao mnogo posla. U petoj minuti Dybala je iz slobodnog udarca pogodio vratnicu, a sedam minuta kasnije Juve je poveo. Posavec je zaustavio Higuainov udarac, ali je Marchisio natrčao i zabio svoj prvi pogodak nakon svibnja 2015. godine.

U 21. minuti Khedira je promašio zicer, a u 37. Balogh je imao priliku za izjednačenje. 

Pet minuta prije odlaska na odmor stara dama je povećala prednost. Dybala je iz slobodnog udarca prebacio živi zid i pogodio za 2:0. Kako je Palermo njegov bivši klub, pogodak nije posebno slavio. U 63. minuti Higuain je zabio svoj 19. pogodak sezone za 3:0.

Deset minuta prije kraja ružno su se sudarili Posavec i njegov suigrač Goldaniga. Mladi je hrvatski vratar izgubio svijest, ali nakon nekoliko minuta ukazivanja pomoći, ustao je i nastavio. Dobio je ovacije gledatelja u Torinu.

 

Dybala je svoj drugi pogodak na utakmici zabio u 89. minuti nakon odličnog Higuainova dodavanja. U trećoj minuti sudačke nadoknade Palermo je ublažio poraz. Strijelac za gostujuću momčad bio je Ivajlo Čočev.

Rezultati by SofaScore

Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj odigrao je svih 90 minuta za Bayer iz Leverkusena koji je u prvoj utakmici 21. kola njemačkog prvenstva kao gost svladao Augsburg sa 3:1 (2:0).

Strijelci za Bayer bili su Bellarabi (23) i Chicharito Hernandez (40, 65), dok je pogodak za Augsburg postigao Kohr (60).

Rezultati by SofaScore

Vodeći sastav francuskog nogometnog prvenstva Monaco u prvom je susretu 26. kola na gostovanju kod Bastije odigrao samo 1:1, a vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić branio je čitavu utakmicu za momčad iz Kneževine.

Domaći su poveli golom Sadia Dialla koji je u 19. minuti udarcem glavom uspio svladati Subašića koji je loptu uspio zaustaviti tek kada je ona za 10-ak centimetara prešla liniju. Usprkos stalnom pritisku do kraja utakmice Monaco je uspio samo poravnati preko Bernarda Silve u 52. minuti. 

Rezultati by SofaScore

U prvoj utakmici 23. kola španjolske lige Granada je uvjerljivo svladala Betis sa 4:1 (3:0).

Granada je povela sa 4:0 golovima Carcele (18), Ramosa (28, 64) i Pereire (33), dok je na konačnih 4:1 smanjio Petros (75).  

Rezultati by SofaScore

>>Ibrahimović nakon hat-tricka: Ja sam kao Indiana Jones

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije