Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZADOVOLJAN

Marko Pjaca mora bolje! Evo zašto ga je kritizirao trener Juventusa

Marko Pjaca
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/6
16.02.2017.
u 14:10

- On je kvalitetan igrač, ali mi smo Juventus. Ako želite postati veliki nogometaš, potreban vam je ispravan mentalni sklop.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri dao je izjave zbog kojih bi se Marko Pjaca trebao zamisliti. Allegri je neizravno poručio da se hrvatski napadač ne zalaže dovoljno.

- Pjaca mora razumjeti da treba više raditi kako bi došao do određene razine. U nogometu nije stvar samo u tehnici već i o požrtvovnosti - rekao je Allegri i dodao:

- On je kvalitetan igrač, ali mi smo Juventus. Ako želite postati veliki nogometaš, potreban vam je ispravan mentalni sklop.

Juventus sutra igra ligašku utakmicu protiv Palerma.

- Stavit ćemo nekoga na Mandžukićevo mjesto ili igrati s trojicom u sredini. Budemo li igrali s četvrticom ofenzivaca, tada će Sturaro ili Pjaca igrati umjesto Mandžukića - kaže Allegri.

Pjaca je u Juventus stigao iz Dinama na početku sezone i do sada je odigrao samo devet utakmica te jednom počeo u udarnom sastavu. Treba reći i da je bio ozlijeđen zbog čega nije igrao dva mjeseca.

>> Otkriveni detalji ugovora: Evo koliko Tudor može zaraditi u Galatasarayu

Komentara 2

MA
marijan30
17:45 16.02.2017.

vrati se u Dinamo bit ce ti bolje i jos bolje ces se prodati

MA
marijan30
17:44 16.02.2017.

vi nemate pojma ocito posto vam je mandukic glavni igrac a on nezna trcat ni bez lopte a kamoli s loptom izbacili ga iz atletika posto je bahat a nema osnova za to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije