Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika u Realu

Pitaju se 'gdje je nestao Modrić', a Ronaldu prijeti nova kazna

Luka Modrić
Foto: Gtres/Pixsell
1/5
30.10.2017.
u 08:53

Već neko vrijeme Modrić nije na svojoj najvišoj razini nego se pojavljuje i nestaje, upozoravaju Španjolci.

Real Madrid nakon poraza kod Girone (2:1) zaostaje za vodećom Barcelonom čak osam bodova, a iako je do kraja španjolskog prvenstva ostalo još 28 kola, na Santiago Bernabeuu oglasila su se zvona za uzbunu.

Madriđane posebno brine podatak da nikada u povijesti nisu osvojili naslov prvaka ako su u jednom dijelu prvenstva imali ''minus'' od osam bodova.

Španjolska Marca stoga ne štedi s kritikama kraljevske zvijezde, a nakon Cristiana Ronalda i Marcela kao trećeg koji je najviše podbacio označila je Luku Modrića

Luka Modrić
1/12

"Od njega nismo vidjeli gotovo ništa. Jako nedostaje Realu. Ugušen je i nesiguran. Utakmica s Gironom bila mu je jedna od najgorih otkako je Zidane trener. Već neko vrijeme Modrić nije na svojoj najvišoj razini nego se pojavljuje i nestaje jer je mislima u dodatnim kvalifikacijama za SP", istaknula je Marca, a drugi madridski dnevnik AS dodao je kako je vezni red Reala bio očajan te je izgubio čak 40 lopti (Casemiro 16, Modrić 14 i Kroos 10).

 Zaključuju da bi bilo pravo čudo kad bi ovakav Real osvojio naslov prvaka.

Za kraljevski klub stigla je još jedna loša vijest. Naime, Cristiano Ronaldo mogao bi biti naknadno kažnjen jer je udario u lice Gironina Perea Ponsa prilikom naguravanja kod jednog kornera.

 

Portugalac je jako frustriran jer je zabio samo jedan gol u Primeri iz 28 upućenih udaraca, a među strijelce nije se upisao ni protiv Girone.

Podsjetimo, Ronaldo je već propustio četiri uvodne prvenstvene utakmice zbog crvenog kartona i guranja suca na utakmici španjolskog Superkupa kad je njegova momčad u najvećem svjetskom derbiju pobijedila Barcelonu s 3:1.

Komentara 15

TA
tarzan
09:20 30.10.2017.

Nema veze, nek on bude u reprezentaciji uskoro na nivou to je mnogo važnije

DU
Deleted user
09:26 30.10.2017.

Super je to ako je Lukica u mislima na dodatne kvalifikacije

JO
jovanovic
12:14 30.10.2017.

treba ovim serbima zabranu na komentiranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije