Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Izdao ju je'

Seks-skandal 'trese' svijet: Ronaldo sa starletom varao trudnu djevojku

Ronaldo
Foto: PA/Pixsell
1/16
27.10.2017.
u 13:29

"Izdao ju je! Nismo toliko često razgovarali o njoj, ali jednom je to i sam rekao."

Uz jednog od najboljih nogometaša svijeta Cristiana Ronalda, vežu se brojne starlete i manekenke, a ovoga puta zasigurno neće biti sretan što se uz njega veže Natacha Sofia.

Naime, portugalski časopis TV Guide na svojoj je naslovnici objavio fotografiju Cristiana Ronalda s naslovom u kojem stoji kako je prevario svoju djevojku Georginu Rodriguez i to upravo s Natachom.

Ona je iznijela svoju stranu priče i otkrila Ronaldov grijeh.

Ronaldo
1/5

– Priznajem, ja sam se njemu javila preko Instagrama i začudila sam se što mi je odgovorio. Dopisivali smo se neko vrijeme, a onda i proveli vruću noć u hotelu. Na kraju mi je dao 300 eura za taksi otkrila je.

Da stvar bude gora, sve se odvijalo u vrijeme kada je Ronaldo već znao da je njegova djevojka Georgina trudna.

– Izdao ju je! Nismo toliko često razgovarali o njoj, ali jednom joj je to i sam rekao. Rekao je da je jedan od glavnih razloga zašto je s njom taj što ima jako dobar odnos s njegovim sinom. Osim toga, poručio mi je kako je on jako zaposlen čovjek i kako nema vremena za ljubav.

Foto: Screenshot/reuters

Foto (Screenshot)

 

Komentara 8

Avatar kaznitelj
kaznitelj
13:58 27.10.2017.

Moš' mislit' problema...jednu sponzu prevario sa drugom sponzom..

DU
Deleted user
14:53 27.10.2017.

Nekad su kurabe bile zene od povjerenja i diskrecije . Odnos se temeljio na win-win rezultatu. Sada ispada da su selebreti kurabe spremne prokazati i prodati mušteriju za siču. Pa gdje je tu poslovna etika!????!!!

KO
kordunmoj75
14:12 27.10.2017.

Kave vezeze ima trudnoca i sex s drugom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije