Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni doček

Napeto u Pireju: Odjekivale detonacije dok su hrvatski igrači trenirali

Trening hrvatske reprezentacije u Pireju
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
11.11.2017.
u 20:21

Prema prvim informacijama navijači Olympiacosa su bacili petarde i "topovski udar".

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u subotu na stadionu Georgios Karaiskakis u Pireju posljednji trening uoči uzvratne utakmice dodatnih kvalifikacija za SP protiv Grčke.

Trening je kao što je i uobičajeno prvih 15 minuta bio otvoren za medije.

Nakon što je propustio prvu utakmicu zbog ozljede, Mario Mandžukić je trenirao zajedno s ekipom i po svemu sudeći u nedjelju će biti spreman za nastup. Spreman bi trebao biti i Nikola Kalinić koji je uprvom susretu dobio nezgodan udarac. Ostali naši igrači nemaju nikakvih zdravstvenih tegoba i jedva čekaju sutrašnju 'utakmicu istine'.

Trening hrvatske reprezentacije u Pireju
1/15

Zanimljivo, tijekom treninga su se izvan stadiona čule tri, četiri detonacije, a prema prvim informacijama navijači Olympiacosa su bacili petarde i "topovski udar".

Grčki novinari tvrde kako su to bili pripadnici ultras skupine Gate 7 koji su prosvjedovali što se utakmica igra na stadionu Olympiacosa.

U posljednje vrijeme čelnici Grčkog nogometnog saveza nisu u dobrim odnosima s vodstvom najtrofejnijeg grčkog kluba i najžešći navijači pirejskog kluba nisu željeli da reprezentacija ugosti Hrvatsku na Karaiskakisu.

Premda je za utakmicu prodano više od 28,000 ulaznica, mediji navode kako se na tribinama neće okupiti više od 15,000 navijača

Komentara 59

DU
Deleted user
00:02 12.11.2017.

Pa što je to vama čudno na svakoj Hajdukovoj utakmici imate bakljadu i bezbroj topoviskih udara i onda to nazivate veličanstvenom atmosferom. Licemjer.

DU
Deleted user
21:36 11.11.2017.

Neš ti naslova.Pa svi naši igraju u velikim klubovima tako da ih atmosfera na stadionu koja će biti paklena neće uplašiti.A naj bolji ljek je pogodak i onda je muuuuk i tišina.

DU
Deleted user
06:24 12.11.2017.

Koje se stvari ovdje komentiraju i koji likovi ih pišu ? dno od dna , očito da se radi o duboko frustriranim mladimn ljudima kojima su roditelji pobjegli na drugu stranu misleči valjda da odlaze u rajsku zemlju i nakonakon mnogo godina njihova djeca pišu i komentiraju sve kaj se u Hrvatskoj dogadja i to sa puno ljubomore do svoje prave domovine korjeni se ne zaboravljaju i Hrvatska gruda vječno je u mislima , zato svima kao mrziteljima Hrvatsva savjetujem da promjene ploču ,priznaju ljubomoru i jal i skrušeno se okrenu komentiranju stvari koje se dogadjaju Srbima i u Srbiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije