Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Russell i Hamilton

Piloti Mercedesa najbrži na drugom treningu

Lewis Hamilton
Press Association/Pixsell
07.10.2022.
u 11:52

Protekle dvije godine VN Japana nije bila u kalendaru SP-a zbog pandemije korone, a ove godine organizatori očekuju blizu 190.000 posjetitelja.

Vozači Mercedesa Britanci George Russell i Lewis Hamilton ostvarili su najbrža vremena na drugom treningu uoči VN Japana na stazi u Suzuki.

Russell je ostvario vrijeme 1:41.935, a drugi je sa 0.235 sekundi bio njegov momčadski kolega i sedmerostruki svjetski prvak Hamilton.

Treće i četvrto vrijeme ostvarili su piloti Red Bulla Nizozemac Max Verstappen (1:42.786) i Meksikanac Sergio Perez (1:42.834).

Ranije jutros na prvom treningu najbrži je bio bivši svjetski prvak Španjolac Fernando Alonso za upravljačem Alpine-Renaulta.

Aktualni svjetski prvak i vodeći u ukupnom poretku Verstappen pet utrka prije kraja sezone vodi sa 341 bodom, drugi je Monegažanin Charles Leclerc sa 237 bodova, dok je na trećoj poziciji njegov momčadski kolega Sergio Perez sa 235 bodova.

Ako Verstappen pobijedi u nedjeljnoj utrci i ujedno ima najbrži krug utrke, uspješno će obraniti naslov.

Protekle dvije godine VN Japana nije bila u kalendaru SP-a zbog pandemije korone, a ove godine organizatori očekuju blizu 190.000 posjetitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije