Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 PUTA PRVAK

Phil Jackson vraća se u NBA

NBA All-Star
Foto: Reuters (Ilustracija)
09.03.2014.
u 12:30

Navodno Jackson ne bi imao ništa ni protiv kratkoročnog trenerskog posla iako je već imao prilike sjesti na klupu New York Knicksa.

Legendarni košarkaški trener Phil Jackson (68) mogao bi se uskoro vratiti u NBA ligu, javlja ESPN.

Jackson ima 11 naslova NBA prvaka, šest kao trener Chicaga i pet dok je vodio LA Lakerse. Prije tri sezone posljednji je put vodio momčad iz Los Angelesa i otad se odmarao. Sada bi se mogao vratiti kao trener ili bi mogao preuzeo uredski posao u nekom klubu.

Navodno Jackson ne bi imao ništa ni protiv kratkoročnog trenerskog posla iako je već imao prilike sjesti na klupu New York Knicksa, ali je on sve te ponude odbio. Knicksi, međutim, ne odustaju...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije