Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Petra Martić i Jana Fett izborile drugo kolo kvalifikacija

petra martić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
28.06.2017.
u 19:36

Petra Martić je u susretu 1. kola za samo 54 minute svladala Turkinju Basak Eraydin sa 6:1, 6:1

Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u 2. kolo kvalifikacija za nastup na najvećem svjetskom turniru Wimbledonu, ona je u susretu 1. kola za samo 54 minute svladala Turkinju Basak Eraydin sa 6:1, 6:1.

Nakon što je Eraydin osvojila prvi gem u dvoboju na svom servisu, Martić je uzvratila serijom od 11 igara zaredom kojom je stigla do prednosti 6:1, 5:0. Pri tom rezultatu 26-godišnja Splićanka imala je dvije meč-lopte na servis suparnice, ali je 22-godišnja Turkinja ipak uspjela osvojiti i jedan gem u drugom setu. Marić je potom sigurno okončala dvoboj na svom početnom udarcu.

U 2. kolu kvalifikacija Martić će igrati protiv 29-godišnje Rumunjke Mihaele Buzarnescu, trenutačno 213. igračice svijeta.

Ranije u srijedu u 2. kolo kvalifikacija plasirala se i 20-godišnja Jana Fett, ona je nakon velike borbe pobijedila Amerikanku Sofiju Kenin sa 4:6, 6:2, 7:5. Fett u drugom kolu kvalifikacija očekuje Talijanka Jasmine Paolini, 147. tenisačica svijeta.

Franko Škugor izgubio je u susretu 1. kola ATP turnira u Eastbourneu od Talijana Thomasa Fabbiana 6:7 (5), 4:6.

Škugor se do glavnog turnira u Eastbourneu probio kroz kvalifikacije pobijedivši dvojicu zvučnih tenisača petog nositelja Jerzyja Janowicza i drugopostavljenog Andreja Kuznjecova, ali nažalost protiv Talijana Fabbiana, 95. tenisača svijeta, koji se također probio kroz kvalifikacije, nije išlo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije