Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Imotski

Petorica nisu suspendirana zbog sumnje u namještanje

Nogomet
Pixsell
29.04.2010.
u 09:29

U klubu kažu da se žele ograditi od priča o namještanju utakmice s Moslavinom, no to nije uzrok suspenzije igrača.

Uprava drugoligaša NK Imotskog jučer je izdala priopćenje u kojem tvrdi da medijski napisi o tome kako su petoricu igrača suspendirali zbog sumnje u namještanje utakmice s Moslavinom, koju su izgubili sa 3:4 nisu utemeljeni. Klub se, kažu u priopćenju, ogradio od "mogućih nesportskih utjecaja u spomenutoj utakmici", ali razlog suspenzije Garbe, Obilinovića, Marušića, Jerkovića i Kolića su "disciplinski prekršaji koji nemaju veze sa spomenutom utakmicom".

Njima uprava Imotskog zamjera da su pregovarali s drugim klubovima za trajanja prvenstva, da su odbili igrati na prijateljskoj utakmici te namjerno zaradili suspenzivni žuti karton.

Igrači ne žele davati izjave, angažirali su odvjetnika uz čiju će pomoć pokušati istjerati pravdu. Neslužbeno smo doznali kako smatraju da je pravi razlog suspenzije to što im je klub dužan novac. Radi se o iznosima od po nekoliko tisuća eura, a Imotski uporište za to što ih ne isplaćuje pokušava pronaći u navodnim disciplinskim prekršajima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije