Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranska liga: Mladost - Primorje 9:6

Petković dokazao da je i dalje lak na obaraču

'za sport.....03. 10. 2009. bazen na mladosti/jadranska vaterpolo liga/mladost-primorje/igor hinic Photo: Zeljko Hladika/Vecernji list'
'Zeljko Hladika/Vecernji list'
03.10.2009.
u 22:20

Trebat će nam vremena za uigravanje jer mi smo nova momčad, ali kod kuće moramo pobjeđivati - kaže Nikolić.

U prvom kolu Jadranske vaterpolske lige Mladost je pred svojim navijačima (blizu 1000 gledatelja) pobijedila riječko Primorje s 9:6 (2:0, 2:1, 0:2, 5:3). Utakmica je bila prilično zanimljiva iako s puno oscilacija. Žapci su na početku poveli s 3:0 i 4:1, a primorjaši su šest minuta prije kraja pogotkom bivšeg mladostaša Frankovića poravnali na 5:5. U završnici je Mladost ipak bila bolja.

Pogotke za domaće postigli su Petković (4), Muslim (2), Zubčić, Karač i Hinić, a za goste Barač (2), Beltrame, Franković, Tiškivski i Franulović.

- Zadovoljan sam, najvažnije je da smo pobijedili. Usredotočenost nam je povremeno padala, što je i razumljivo jer mi smo nova momčad. Trebat će nam vremena za uigravanje - imamo i trojicu europskih juniorskih prvaka koji su nam se pridružili tek neki dan - ali ja vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji - kazao je trener Mladosti, i sam novak, Emil Nikolić.

Mladost je odlično igrala s igračem manje (primila je samo pogodak iz devet napada), no i sama nije briljirala s igračem više (12-6).

- Treba biti realan, još nismo spremni za velike dosege. Najvažnije je pobjeđivati kod kuće a u gostima iznenaditi pokojeg favorita. I, da, moramo prezimiti u Europi, to je Mladosti doista imperativ - zaključio je Nikolić, istaknuvši izjednačenost u ovogodišnjem izdanju regionalne lige.

Potvrđuju to i ostali rezultati 1. kola: Budva - Šibenik 10:9, Jadran (HN) - Jadran (ST) 9:8, Jug - Medveščak 13:5, Cattaro - Koper 12:5 i Mornar - Primorac 8:12. POŠK je bio slobodan.

Ključne riječi

Komentara 1

PL
plakir
22:43 05.10.2009.

zašto mladost svake godine ima novu momčad?gdje im je inkubator?neka se ugledaju na juga!svojim kupovinama samo navlače bijes na sebe,a uništavaju hrvatski šport ali i kupljene igrače!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije