Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Div od 201 cm

Petera Croucha smetaju šale na njegovu visinu. Našao je rješenje!

Peter Crouch
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
09.12.2017.
u 19:48

Tijekom karijere naslušao se mnogih komentara navijača na račun visine

Stokeov napadač Peter Crouch visok je 201 centimetar. Tijekom karijere naslušao se mnogih komentara navijača na račun visine. Bivši engleski reprezentativac odigrao je 42 utakmice za najbolju selekciju i zabio 22 pogotka.

U 19-godišnjoj karijeri igrao je samo na Otoku, a kada je branio klupske boje navijači suparničke momčadi svašta su mu dobacivali. Priznaje, to ga jako smeta. Ali sada je došao na sjajnu ideju kako bi 'komičarima' stao na kraj.

Peter Crouch
1/6

- Kad bi samo znali što mi navijači dobace tijekom utakmice, ponekad mi je to bilo teško slušati. E, sada ću pripremiti kartice s odgovorima na najčešća pitanja: Kakvo je vrijeme gore? Zašto ne igraš košarku? Dijelit ću ih najupornijima - rekao je Crouch.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije