Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Tottenhamova 'petarda' protiv Stokea, West Ham pobijedio Chelsea

Tottenham - Stoke
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
09.12.2017.
u 18:28

Nogometaši West Hama ostvarili prvu pobjedu pod vodstvom Davida Moyesa, koji je na klupi zamijenio Slavena Bilića, svladavši Chelsea s 1-0

Nogometaši Tottenhama slavili su s visokih 5-1 kod kuće protiv Stokea u 16. kolu Engleske lige i opet se vratili na peto mjesto ljestvice. 

Dva je gola u pobjedi "Pijetlova" zabio Harry Kane, a mrežu Stokea su još pogađali So, Eriksen i branič gostiju Shawcross, koji se kasnije iskupio počasnim pogotkom. 

Tottenham - Stoke
1/10

Burnley je kod kuće slavio protiv Watforda te je ta skromna momčad sada neočekivano sedma s istim brojem bodova kao Tottenham i Arsenal. U dvoboju začelja Crystal Palace kod kuće nije uspio pobijediti Bournemouth (2-2) pa su još uvijek zadnji, a odmah iza njih je Swansea koji je kod kuće dobio WBA s 1-0. 

Ranije su nogometaši West Hama ostvarili prvu pobjedu pod vodstvom Davida Moyesa, koji je na klupi zamijenio Slavena Bilića, svladavši Chelsea s 1-0 (1-0) na londonskom Olimpijskom stadionu. Strijelac jedinog pogotka bio je Arnautović na asistenciju Lanzinija.

West Hamu je ovo treća prvenstvena pobjeda, a s 13 bodova se čekićari još uvijek nalaze u zoni ispadanja, na 17. mjestu. Chelsea je treći s 32 boda, no, aktualni engleski prvak zaostaje već 11 bodova za vodećim Manchester Cityjem koji u nedjelju gostuje kod drugoplasiranog gradskog suparnika Uniteda (35 bodova).

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije