Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Real uvjerljiv! Kraljevski klub u prvom poluvremenu utrpao Sevilli 5 golova

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
09.12.2017.
u 18:45

Luka Modrić je izašao iz igre u 71. minuti, a Mateo Kovačić je ostao na klupi

Nogometaši Reala slavili su u derbiju 15. kola španjolske lige na Bernabeu protiv Seville s čak 5-0, a svih pet golova postignuto je u prvom dijelu. 

Real je odigrao najbolje poluvrijeme u ovoj sezoni, a Sevilla je u prvih 42 minute dobila pet golova, a mogla je još toliko. Već u 3. minuti katastrofalnu pogrešku obrane Seville u gol pretvara Nacho, potom Cristiano Ronaldo (23, 31 - 11m) dvaput trese suparničku mrežu, a Toni Kroos (38) i mladi Marokanac Achraf Hakimi (42) zabili su četvrti, odnosno peti pogodak kraljevskog kluba.

Luka Modrić
1/11

Luka Modrić je izašao iz igre u 71. minuti, a Mateo Kovačić je ostao na klupi.   

Real je opet treći s 31 bodom, koliko ima i drugoplasirana Valencia. Kraljevski klub zaostaje pet bodova od vodeće Barcelone, koja u nedjelju gostuje kod Villareala. Sevilla je peta s 28 bodova. 

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije