Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Peta pobjeda zaredom Montreala i sedma Chicaga

Montreal - New York
Reuters/PIXSELL
05.03.2017.
u 12:58

Chicago Blackhawks su sa 5-3 pobijedili Nashville Predatorse i to im je sedma pobjeda zaredom.

Montreal Canadiens su produljili svoj pobjednički niz na pet utakmica nakon što su sinoć sa 4-1 bili bolji od New York Rangersa u Madison Square Gardenu.

Shea Weber, Artturi Lehkonen, Andrew Shaw i Jordie Benn zabili su po gol za Montreal (37-21-8). Carey Price je obranio 26 udaraca prema svojim vratima.

New Yorku (41-22-2) je ovo četvrti uzastopni poraz na domaćem ledu. Vratar Henrik Lundqvist je imao 31 obranu, a Chris Kreider je zabio svoj 24. gol ove sezone.

Chicago Blackhawks su sa 5-3 pobijedili Nashville Predatorse i to im je sedma pobjeda zaredom.

Patrick Kane je zabio dva gola za Chicago, a među strijelce su se upisali još i Brian Campbell, Jonathan Toews i Jordin Tootoo.  

Blackhawks (42-18-5), koji su slavili u 12 od zadnjih 13 utakmica imaju bod prednosti ispred Minnesota Wilda u utrci za prvo mjesto Centralne divizije u Zapadnoj konferenciji. Predatorsima (32-24-9) je ovo drugi uzastopni poraz.

Dvostruki strijelac za Nasville je bio Victor Arvidsson, dok je jedan gol zabio Calle Jarnkrok.

>>EBEL: Medveščak ispunio uvjete za punopravno članstvo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije