Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok u maksimiru

Pet igrača Dinama nadomak portugalskoj reprezentaciji!?

Pinto, Machado
Jurica Galoić/PIXSELL
28.09.2014.
u 10:02

Eduardo, Pinto, Goncalo, Machado i Wilson dobili su pretpozive Fernanda Santosa, novog portugalskog izbornika za nadolazeću reprezentativnu akciju

Službeni e-mail portugalskog nogometnog saveza u petak je šokirao čelnike Dinama. Svih pet Dinamovih Portugalaca nadomak su pozivu u tamošnju reprezentaciju, piše Goal!

Fernando Santos proteklih je dana zasjeo na izborničku klupu Portugala, a po svom dolasku odmah je sastavio i širi popis igrača na koje računa u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. A, vjerovali ili ne, na tom se popisu nalazi i pet igrača Dinama!

Eduardo, Ivo Pinto, Goncalo, Paulo Machado i Wilson do daljnjega će biti pod budnim okom portugalskog izbornika koji je u velikoj tajnosti na razne inozemne adrese poslao predpozive za nadolazeću reprezentativnu akciju. Portugal će se prvo 11. listopada u prijateljskoj utakmici sastati s Francuskom, a onda tri dana kasnije u kvalifikacijama gostovati kod Danske. Pretpozivi za svih pet igrača stigli su i u Maksimir...

Više o popisu portugalskog izbornika na kojem je 5 igrača Dinama pročitajte ovdje.

>>'Previše smo pametovali, ali moramo paziti jer vrag nikad ne spava!'

>>Posljednji Slaven do velikog boda! Loša igra plavih zabrinula Mamića uoči Celtica

Komentara 42

Avatar peet
peet
10:41 28.09.2014.

haha, zdravko zar i portugalsku reprezentaciju sastavljas....mocniji si nego sto mislimo. ;-)

TT
tik tak
11:28 28.09.2014.

Nemogu opisato koliko mi je drago i koliko sam ponosan na Mamića,jedini covjek u Hrvatskoj koji ima muda i koji vas se ne boju drugovi moji dragi!!!

ZA
zabezvez
10:52 28.09.2014.

ma da, sad ce svi odma skocit i rec da je to tata Zdravko uzeo par portugizaca anonimusa, opro usput pare na njima, natuko im nesto europskih sati da ih se tutne u repku pa ce ih opet preprodavat okolo po obicaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije