Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska nogometna liga

Perišićev Tottenham uvjerljivo poražen, Kane postavio rekorde

Premier League - Arsenal v Tottenham Hotspur
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/3
01.10.2022.
u 16:01

Arsenal je u devetom kolu Premiershipa s 3:1 pobijedio Tottenham.

Arsenal se učvrstio na prvome mjestu tablice Premiershipa nakon što je s 3:1 pobijedio Tottenham u derbiju devetog kola.

Prvi pogodak pao je u 20. minuti, strijelac je bio Thomas Partey. U 31. je Harry Kane izjednačio s bijele točke i tako postigao svoj 44. gol u londonskim derbijima, sada je rekorder s golom više od Thierryja Henryja. Osim toga, postao je i prvi nogometaš u povijesti lige koji je na gostovanjima postigao 100 golova.

Arsenal je sve riješio u drugom dijelu – u 49. je zabio Gabriel Jesus, u 62. je Emerson Royal dobio crveni karton pa su domaćini u 67., s igračem više, zabili još jednom – strijelac je bio Granit Xhaka.

Arsenal je imao 65 posto posjeda lopte, ukupno 22 udarca, od čega devet u kovir gola, dok je Tottenham uputio sedam udaraca, tri u okvir gola. 

Dodajmo da je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić za Spurse igrao do 73. minute.

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije