Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEGOVO MIŠLJENJE

Perišić stvorio perfektnog igrača: Iz sedmorice najboljih izostavio Luku Modrića

Modrić Perišić
Darren Staples/REUTERS/PIXSELL
12.10.2018.
u 10:27

U slaganju nogometaša savršenih karakteristika uključeni su kriteriji poput vizije, realizacije, driblanja ili pravodobnog oduzimanja lopti.

U sklopu novog projekta UEFA-e hrvatski reprezentativac Ivan Perišić odabrao je sedmoricu igrača za koje smatra da posjeduju osobine koje bi zajednički tvorile perfektnog nogometaša

U slaganju nogometaša savršenih karakteristika uključeni su kriteriji poput vizije, realizacije, driblanja ili pravodobnog oduzimanja lopti. Perišićev izbor iznenadio je brojne medije budući da među odabranima nije Luka Modrić, službeno najbolji svjetski nogometaš.

Ttitulu najboljeg driblera Perišić je dao Lionelu Messiju, a prema njegovom mišljenju najvještiji igrač s loptom je Cristiano Ronaldo.

Casemiro je najbolji u pravodobnim oduzimanjima lopti i uklizavanjim, a "najveći" među vizionarima je Kevin de Bruyne. Kod realizacije nije dvojio pa je Harryja Kanea odabrao kao najboljeg napadača.

Najbolju tehniku igranja glavom ima Sergio Ramos, a Christiana Eriksena igračem koji najbolje izvodi slobodne udarce. 

>> Pogledajte video: Press konferencija Zlatka Dalića i Luke Modrića uoči utakmice s Engleskom

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Analytic
Analytic
17:17 12.10.2018.

Luka nema najbolju viziju, realizaciju, driblanja ili pravodobno oduzimanje lopti ali ima svega toga pomalo. Ne dribla kao Messi ali ima daleko bolju viziju, nema realizaciju kao Ronaldo ali bolje oduzima loptu. Zato je Luka najbolji na svijetu jer ima sve karakteristike i tako se uvijek moraju ocjenjivati igraci za nagrade poput zlatne lopte.

Avatar southman
southman
12:08 12.10.2018.

Hazard umjesto De Brynea i to je realno to !

Avatar Pavel ic
Pavel ic
11:55 12.10.2018.

daj ajde više s time idete na živce. modrica je proglašena najboljim igračem prvenstva pa najboljim igračem svijeta.naravno da svi imaju svoje favorite ali sva sreća pa ih se ne pita. nekome je najbolji BMW,nekome AUDI stvar je u ukusu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije