Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Perišić propustio slomiti Juventus, Nainggolan zabio golčinu tjedna

Inter - Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
27.04.2019.
u 22:25

Belgijac je u sedmoj minuti digao stadion noge, i to tako što je rasparao mrežu gostujućeg vratara volejčinom upućenom s otprilike 25 metara

Nogometaši Intera i Juventusa odigrali su 1:1 u subotnjoj utakmici u Milanu. Bio je to vrlo atraktivan sraz za gledatelje, a posebno je oduševio pogodak Radje Nainggolana.

Belgijac je u sedmoj minuti digao stadion noge, i to tako što je rasparao mrežu gostujućeg vratara volejčinom upućenom s otprilike 25 metara. 

Uz taj se rezultat otišlo na poluvrijeme, ali slavlje domaćina je pokvario Cristiano Ronaldo koji je oštrim udarcem s vrha šesnaesterca u 62. minuti pogodio za konačnu podjelu bodova. 

Imale su do kraja utakmice obje momčadi još poneku prigodu, a ponajbolju za Inter je propustio Ivan Perišić u 70. minuti. Tukao je iz velike blizine iskosa, međutim Wojciech Szczesny je to odbio iznad grede.

Uz Perišića je u dresu Intera nastupio i Marcelo Brozović, a oba su Hrvata odigrala do kraja susreta.

Juventus je već osvojio naslov prvaka Italije, dok se Inter još uvijek bori za svoju poziciju u Ligi prvaka. Uz ovaj je remi ostao na trećem mjestu sa 62 boda, ali Roma, Milan i Atalanta još uvijek prijete. 

 

Komentara 1

DH
dalibor.hren
07:01 28.04.2019.

"Velika blizina"!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije