Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAMO' 91 MIL. EURA

Perez otkrio koliko je Real platio Balea: Ronaldo ostao najskuplji

gareth bale
PA/Pixsell
15.10.2013.
u 16:27

Perez je potvrdio kako je 'kraljevski klub' za Velšanina Tottenhamu platio 'samo' 91 milijun eura, te kako su ga i na taj iznos osigurali.

Gareth Bale ipak nije naskuplji igrač u povijesti nogometa, a tu je informaciju u utorak otkrio predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Perez je potvrdio kako je \'kraljevski klub\' za Velšanina Tottenhamu platio \'samo\' 91 milijun eura, te kako su ga i na taj iznos osigurali.

- Tako je. To je životno osiguranje. Bale je osiguran na isti iznos za koji je doveden u Real - rekao je predsjednik Reala za španjolsku televiziju.

Najskuplji nogometaš na svijetu tako je ostao Portugalac Cristiano Ronaldo za kojeg je Real 2009. godine Manchester United uplatio rekordnih 94 milijuna eura.

>> Bale nije prvi \'fijasko\' Reala: Niz je započeo s Prosinečkim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije