Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU I ONI

Peras i Barišić dolaze na proslavu Dinamove titule! Neće moći na mjesto gdje su godinama bili

Zagreb: Poznati na tribinama utakmice GNK Dinamo- HNK Šibenik
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
25.05.2024.
u 16:28

Još uvijek aktualna predsjednica Uprave kluba (do pravomoćne odluke o otkazu, op.a.) doći će na stadion samo dva dana nakon što je Izvršni odbor pokrenuo njenu smjenu s te funkcije

Nogometaši Dinama proslavit će ove nedjelje novi naslov hrvatskog prvaka. Nakon utakmice koja se u 17.30 na Maksimiru igra protiv Rudeša, plavi će se u otvorenom autobusu spustiti u centar grada, točnije na Trg bana Jelačića gdje će s navijačima proslaviti dvostruku krunu. Dinamo je tri kola prije kraja matematički osigurao naslov prvaka nakon pobjede nad Rijekom, a na Riujevici je slavio i u uzvratnom susretu finala Kupa pa si je na taj način izborio i novo Rabuzinovo Sunce. 

Za nedjelju u večernjim satima najavljen je bogat zabavni program na Trgu, a Dinamo će ondje prvi puta nakon 2007. godine proslaviti titulu s navijačima. Kako smo doznali, na utakmicu protiv Rudeša pozvani su i Vlatka Peras te Mirko Barišić. Još uvijek aktualna predsjednica Uprave kluba (do pravomoćne odluke o otkazu, op.a.) doći će na stadion samo dva dana nakon što je Izvršni odbor pokrenuo njenu smjenu s te funkcije. Peras nije ni potpisala odluku o izvanrednom otkazu, a ona joj se najprije treba dostaviti preporučenom poštom, što se svakako neće dogoditi prije ponedjeljka, a tek onda ima rok od 15 dana za potezanje pravnog lijeka. Žalba odgađa pravomoćnost odluke IO, pa će Peras sasvim sigurno još neko vrijeme imati funkciju u klubu.

Pozvan je i Mirko Barišić, bivši dugogodišnji predsjednik Dinama koji je ovoga proljeća na demokratskim izborima izgubio od Velimira Zajeca. Protokolom je predviđeno da i Peras i Barišić dobiju medalje na naslov prvaka Hrvatske, s obzirom da su i oni kroz sezonu bili dio kluba. Kako se može neslužbeno doznati, Peras i Barišić neće sjediti u predsjedničkoj loži iz koje su godinama pratili utakmice Dinama, već u loži "Maksimir", na dnu zapadne tribine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije