Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon izgubljenog superkupa

Pep najavio ostanak u Cityju: 'Ništa se nije promijenilo - sa ili bez trostruke krune'

Community Shield - Manchester City v Arsenal
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/3
06.08.2023.
u 23:30

"Ako su oni kao klub zadovoljni, ja sam i dalje zadovoljan. Želim obraniti ono što smo osvojili i možda ćemo na kraju sezone, ako budem umoran od posla u Cityju razgovarati s klubom i pozdraviti se – ili možda produžiti još”, rekao je Pep Guardiola nakon poraza od Arsenala

Manchester City je propustio priliku da osvoji četvrti trofej za redom. Nakon što je regularni dio utakmice završio rezultatom 1:1, golovima Palmera u 77. i Trossarda u 101. minuti uslijedili su penali. Arsenal je tu bio bolji, a De Bruyne i Rodri nisu realizirali svoje udarce s bijele točke.

Pep Guardiola se osvrnuo na utakmicu i pohvalio momčad Arsenala. "Mikel Arteta je doveo Arsenal u ovu poziciju, a novi igrači poput Declana Ricea podigli su ih na viši nivo. Ima puno klubova koji će se boriti za sve naslove i izazov je ogroman. Ne možete osvojiti više nego što smo mi osvojili prošle sezone - to je nemoguće. Ali izazov je pokazati koliko smo gladni i imamo li još želje braniti ono što smo osvojili."

GALERIJA Arsenal pobijedio City u Superkupu: De Bruyne i Rodri promašli penale

Community Shield - Manchester City v Arsenal
1/28

Pep sa Cityjem ima ugovor do 2025. godine. Ukoliko ne ode prije na trenerskoj poziciji kluba bit će punih devet godina. Najavio je mogućnost produljenja. "Potpisao sam novi ugovor na još dvije godine jer se osjećam ugodno i ništa se nije promijenilo bez obzira osvojili trostruku krunu ili ne. Sretan sam i ljudi su sretni, uprava kluba osobito. Oni na kraju odlučuju koji će trener voditi ovu momčad", rekao je Pep.

VEZANI ČLANCI:

"Ako su oni kao klub zadovoljni, ja sam i dalje zadovoljan. Želim obraniti ono što smo osvojili i možda ćemo na kraju sezone, ako budem umoran od posla u Cityju razgovarati s klubom i pozdraviti se – ili možda produžiti još”, zaključio je Katalonac.

VIDEO Pep Guardiola potvrdio da je Joško Gvardiol obavlja liječničke preglede u Manchester Cityju: 'Svi znaju da je tu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije