Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CITY ISPAO

Guardiola otkrio zašto je završio na tribini pa opet napao suce

Guardiola
Foto: Reuters
1/9
11.04.2018.
u 13:06

- Protestirao sam jer naš strijelac Sane nije bio u zaleđu, zato su me isključili. Drugačija bi to bila utakmica da je bilo 2:0 za nas - kazao je razočarani trener Cityja Guardiola

Manchester City je u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka gazio Liverpool više od 50 minuta, a kod rezultata 1:0, pri kraju prvoga dijela, domaćinu je nepriznat regularan pogodak. 

Bila je to strašna brljotina španjolskog pomoćnog suca, na što je Guardiola potpuno izgubio živce, pa ga je sudac Lahoz poslao na tribine.

Guardiola
1/6

- Protestirao sam jer naš strijelac Sane nije bio u zaleđu, zato su me isključili. Drugačija bi to bila utakmica da je bilo 2:0 za nas - kazao je razočarani trener Cityja Guardiola čija je momčad doista u većem dijelu utakmice izgledala nadmoćno u svim elementima igre.

- Drugačije bi bilo na Salah u prvoj utakmici nije zabio iz zaleđa, a da Gabrielu Jesusu nije bio poništen čisti pogodak... Ovo je faza natjecanja kada su momčadi podjednake snage i zato su sudačke odluke vrlo bitne, čak presudne - dodao je trener Cityja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije