Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA SPEKTAKL

Paprena cijena putovanja do Španjolske, evo koliko će navijača bodriti Hajduk

Zagreb: Navijači na nogometnoj utakmici Dinama i Hajduka na stadionu u Maksimiru
Emica Elvedji/PIXSELL
15.08.2022.
u 15:23

Hajduk u četvrtak od 20:45 sati igra protiv španjolskog velikana.

Splitska navijačka skupina Torcida organizira čarter let za odlazak u Valenciju na kvalifikacijsku utakmicu za Konferencijsku ligu između  Villarreala i Hajduk.

Na facebook stranici KN Hajduka Torcida Split obavijestio je sve navijače o čarteru kojim se planira ići na prvi susret play offa KL-a.

Utakmica se igra u Valenciji zbog toga što se do prosinca stadion Villarreala renovira, grad je to udaljen 60 kilometara od Villarreala.

- KNH Torcida Split organizira charter avion za odlazak na utakmicu playoff-a Konferencijske lige Villarreal - Hajduk.

Cijena putovanja iznosi 4590,00 HRK uz mogućnost plaćanja do 6 rata.

Polazak na utakmicu je na dan utakmice u jutarnjim satima iz zračne luke Split

Molimo sve zainteresirane da se DANAS (15.08.2022., ponedjeljak) najkasnije do 16:00 sati jave u inbox stranice kako bi dobili detaljne upute.

Prilikom rezervacije potrebni su sljedeći podaci: ime, prezime, datum rođenja, broj putnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), kontakt broj i e-mail adresa.

Načini plaćanja: kartično ili virmanom.

Gotovinska uplata može se izvršiti danas u prostorijama Kluba navijača od 19 do 22 sata.

Broj mjesta je ograničen, a kada se sva popune objaviti ćemo informacije - objavili su iz Torcide.

Oko tisuću navijača bodrilo je 'bijele' u Guimaraesu, pa bi se isto toliko moglo zaputiti u Španjolsku. 

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Komentara 2

ZG
Zeljko Grabar
09:40 16.08.2022.

Nije to preskupo za mladez Torcide, jer ce im roditelji iskesirati taj iznos zbog uzurnog ponasanja i dobre zarade sa iznajmljivanjem njihovih soba istim vrsjacima iz Europe koji su partijali u Splitu,Hvaru i Bracu. Jedino cega se moraju pripaziti je obrada guardie civille koja barata palicama nesto bolje od portugalske ili hrvatske policije. Sa velikim iscekivanjem ocekujemo nastup te dobro odgojene eu-navijacke skupine kako ih zeli prezentirati predsjednik Hajduka koji je dao svecanu izjavu da ako Hajduk zeli biti eu-momcad mora imati i eu-mavijace. Vrlo interesantna izjava predsjednika (kojeg neki nazivaj gosarom) a za kakve tipove su nekad u malo daljnojoj povijesti grada Dubrovnika takvima zabranjivali ulazak i ostajanje u gradu poslije 18:00.

SE
serđo12
15:41 15.08.2022.

Ovo je cijena vožnje niskotarifnim avionom oko svijeta ! Idite iz Venecije ili Ronchija (Trst ) u Valenciju , Bilbao ili neki manji Španjolski grad za puno manje para !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije