Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska ljepotica u Rijeci

Paparazzi je prate u stopu kao i Monicu Belucci

Francesca Piccinini
Goran Kovačić/Pixsell
05.12.2009.
u 12:00

Zbog njezinih golišavih fotografija na utakmice dolaze i oni koje odbojka baš i ne zanima previše.

Odbojkaška Liga prvakinja i gostovanje talijanske ekipe Volley Bergamo Riječanima je nakon dugog niza godina omogućila da uživo ponovo vide Francescu Piccinini, odbojkašicu koja slovi za neslužbeno najljepšu na svijetu.

Iako iza sebe ima 16 godina igranja vrhunske odbojke i brojne rezultatske uspjehe, kako klupske tako i reprezentativne, Piccinini je ipak poznatija po, primjerice, fotografiranju za kalendare i razne časopise u kojima više otkriva nego što pokriva.

 Uz njezinu vrsnu igru, mnogi ljubitelji odbojke, koja je u Italiji puno popularnija nego u nas, ali i ostali, na utakmice dolaze i samo zbog njezinih golišavih fotografija, skladnog izgleda i tjelesnih atributa. Njezina je popularnost velika, spada u klasu celebrityja, a od tog marketinga koji vuče za sobom koristi ima i njezin klub. Dijelom je i Piccinini zaslužna za solidan posjet Trsatu i utakmici s Rijekom.

– Ozbiljno smo shvatile tu utakmicu, nismo nimalo podcijenile Riječanke – rekla je Piccinini nakon utakmice.

Na pitanje što radi kada ne igra odbojku, prelijepa Francesca je sa smiješkom odgovorila:

– Sve što rade djevojke mojih godina!

Francescu jako dobra pozna Senna Ušić, hrvatska reprezentativka koja trenutačno igra u Scavoliniju.

– Francesca je toliko popularna da nakon svake utakmice mora ostati sat vremena duže kako bi podijelila na stotine autograma – rekla je Senna Ušić. (vp/VLM, dm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije