Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Pao dogovor: Wiliams ostaje na klupi Sunsa

NBA: Playoffs-Dallas Mavericks at Phoenix Suns
Mark J. Rebilas/REUTERS
24.07.2022.
u 09:30

Williams je u treneskoj karijeri samostalno vodio i New Orleans Hornets/Pelicans od 2011. do 2015.

NBA momčad Phoenix Sunsi i dosadašnji trener Monty Williams (50) dogovorili su višegodišnji nastavak suradnje, objavio je ESPN.

Američki stručnjak koji je ove sezone proglašen za najboljeg trenera u NBA ligi, imao je još dvije godine važećeg ugovora, ali su ga Sunsi nagradili s višegodišnjeim ugovorom. ESPN nije objavio na koliko je produžen.

Prije dvije sezone Williams je predvodio Sunse do finala doigravanja NBA lige u kojem su izgubili od Milwaukee Bucksa. Ove sezone Phoenix je imao najbolji skor u regularnom dijelu sezone (64-18), ali je poražen u polufinalu Zapada od Dallasa.

Williams je u treneskoj karijeri samostalno vodio i New Orleans Hornets/Pelicans od 2011. do 2015.

>> Shaquille O'Neal nastupio kao DJ na Krku, a pridružio mu se i Dončić: "Svi sa ovog područja odlični su strijelci"

Ključne riječi
nba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije