Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Deandre Ayton ostaje u Phoenixu

NBA: Playoffs-Dallas Mavericks at Phoenix Suns
Mark J. Rebilas/REUTERS
15.07.2022.
u 08:53

Ayton je bio u statusu ograničeno slobodnog igrača i mogao je promijeniti klub da Sunsi nisu odlučili ponuditi mu iste uvjete kakve bi dobio od neke druge momčadi.

Centar Deandre Ayton ostaje u Phoenix Sunsima, nakon što mu je njegova dosadašnja momčad ponudila identičnih 133 milijuna američkih dolara za četverogodišnji ugovor, što je bila ponuda Indiana Pacersa, objavili su američki mediji. 

Ayton je bio u statusu ograničeno slobodnog igrača i mogao je promijeniti klub da Sunsi nisu odlučili ponuditi mu iste uvjete kakve bi dobio od neke druge momčadi.

Ponuđenih 133 milijuna dolara od Indiana Pacersa je bio rekordan iznos u povijesti NBA lige za takvu vrstu ugovora, ali Sunsi su, nedugo nakon što je ta ponuda stavljena pred Aytona, odlučili ponuditi istovjetne uvjete igraču kojeg su 2018. izabrali kao prvog na NBA draftu te su ga na taj način zadržali u svojim redovima.

Ayton ne može biti dio bilo kakve igračke razmjene do 15. siječnja sljedeće godine, a bez njegovog pristanka Sunsi 23-godišnjeg centra ne mogu poslati u neki drugi klub punih godinu dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije