Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI IGRAČ BEJZBOLA

Palicom zatukao oca, ujaka i majstora pa izbjegao smrtnu, ali ne i najveću kaznu

pixsell
20.11.2020.
u 13:41

Kao da ta scena nije dovoljno grozna, dodatno je gnjusno to što je to učinio upravo svojom palicom za bejzbol na kojoj je ugravirano njegovo ime, ime nekada perspektivnog igrača

Brandon Martin (27) bio je perspektivni američki sportaš, točnije igrač bejzbola. No, riječ "bio" u toj je priči ključna. Nije ga karijere stajal ozljeda, manjak novca ili ambicije, već stravično krvoproliće. 

Naime, 17. rujna 2015. godine je u obiteljskoj kući u Riversideu, u Kaliforniji, ubio je oca Michaela, ujaka Rickyja Andersena i instalatera alarma Barryja Swansona. Kao da ta scena nije dovoljno grozna, dodatno je gnjusno to što je to učinio upravo svojom palicom za bejzbol na kojoj je ugravirano njegovo ime.

Sada ga je porota u L.A.-u poštedjela smrtne kazne, ali će do kraja života bez pomilovanja provesti iza rešetaka, odlučili su u četvrtak.

Inače, ubojica je igrao tri sezone u razvojnoj ligi Miners, no nakon toga je nestao. Klub Tampa Bay Rays s njim je raskinuo ugovor u ožujku 2015., nakon što su ga 2011. na MLB draftu izabrali kao 38. pick.

Odao se drogi, uzimao je sve – od trave, kokaina, LSD-a... Pokušao se na sudu izvući na shizofreniju, ali sudac je to odbio.

– S njim niste znali što će se dogoditi. Zaključavali smo vrata i znali smo ga čuti kako viče. Svađao se sam sa sobom, lupao šakom o zid, udarao oca koji je bio u kolicima, pokušavao zadaviti majku i bacao škare na nju – govorila je na suđenju majka Melody.

Zanimljivo, alarm je instalater ugrađivao upravo zato što se obitelj propalog bejzbolaša htjela osigurati od mogućih napada. Bilo je prekasno. Onaj najgori već je bio spreman.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije