Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA TUROPOLJE

Pala je trenerska smjena u HNL-u. Dinku Jeličiću presudili loši rezultati, više nije trener Gorice

Rudeš i Gorica sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Josip Regovic/PIXSELL
11.03.2024.
u 13:10

Jeličić je u Goricu došao u kolovozu prošle godine, a trenerske pozicije koštalo ga je osam poraza u posljednjih 9 utakmica, a u drugom dijelu HNL sezone osvojio je samo tri boda, s čime se Gorica udaljila od eventualne borbe za Europu i četvrto mjesto.

Nakon niza loših rezultata hrvatski prvoligaš Gorica raskinula je suradnju s dosadašnjim trenerom Dinkom Jeličićem, presudio mu je negativni rezultatski niz. Doznaje se kako nakon 24 utakmice, u kojima je ostvario devet pobjeda, tri remija i 12 poraza, više nije trener turopoljskog kluba.

GALERIJA Barišić je nakon poraza imao snage za tek jedan potez. Boysi ga otjerali sa stadiona

Rudeš i Gorica sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
1/9

Jeličić je u Goricu došao u kolovozu prošle godine, a trenerske pozicije stajalo ga je osam poraza u posljednjih 9 utakmica, a u drugom dijelu HNL sezone osvojio je samo tri boda, s čime se Gorica udaljila od eventualne borbe za Europu i četvrto mjesto. 

VEZANI ČLANCI:

Posljednji poraz doživio je u nedjelju protiv Hajduka, završilo je 0:3 za Splićane. U pretprošlom kolu Gorica je izgubila od fenjeraša Rudeša te tako postala prva momčad koju je ove sezone Rudeš ostavio bez bodova. Podsjetimo, Gorica je u prvom dijelu sezone uzela 27 bodova u 18 utakmica. 

– Nogomet, nažalost, uvijek piše i lijepe i manje lijepe trenutke u svim našim karijerama. Zahvaljujem treneru Jeličiću na svemu što je učinio u ovih gotovo sedam mjeseci i osobno ću pamtiti sve one lijepe trenutke. Rezultat i mjesto na tablici uvijek je jedino i najvažnije mjerilo uspjeha, a Gorica mora pronaći način kako probuditi momčad i vratiti se na put zacrtanih ambicija koje smo gradili svih ovih godina – rekao je predsjednik Gorice Nenad Črnko.

Ključne riječi

Komentara 7

BA
bacenheider
13:29 11.03.2024.

Sto je on kriv?Igraci pustili Hajduku,pa to i slijepci vide.

BL
blekpanther
13:38 11.03.2024.

Vrlo loš dojam je ostavila Gorica a pojedini igrači su vidljivo činili gluposti da bi Hajduk dobio! Pogledajte intervenciju Banića mislim kod drugog gola.Smješno !

Avatar rondo
rondo
13:15 11.03.2024.

Bolje da su Baniću dali otkaz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije