Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki Diego

Maradona se rasplakao pa izjavom o Hrvatskoj pokrenuo veliku raspravu

Diego Maradona Argentina Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
22.06.2018.
u 12:02

Veliki Diego na kraju sesreta je pustio suzu, snimljen je kako plače, ali smogao je snage čestitati Hrvatskoj

Diego Maradona sinoć je uživo pratio dvoboj Hrvatske i Argentine u Nižnjem Novgorodu. 'Mali zeleni' smjestio se na tribinama i teško proživljavao svaki trenutak utakmice.

Njegova reprezentacija nije mu priuštila puno zadovoljstva, izgledala je nemoćno kraj goropadne Hrvatske koja je na kraju slavila s uvjerljivih 3:0 i potvrdila plasman u drugi krug Mundijala.

>>Pogledajte kako slave hrvatski nogometaši

Veliki Diego na kraju sesreta je pustio suzu, snimljen je kako plače, ali smogao je snage čestitati Hrvatskoj i nakloniti se jednom genijalcu - našem kapetanu Luki Modriću.

- Modrić je bio savršen. U ovakvim danima poželiš da su takvi igrači poput Modrića Argentinci, rekao je Maradona, a tom izjavom pokrenuo je raspravu na društvenim mrežama. Navijači koji su u njoj sudjelovali uvjereni su da Messiju nedostaje upravo igrač tipa Modrić te da bi njih dvojica postigli veliki uspjeh.

Maradona je dodao:

- Naši lideri danas nisu lideri. Messi nema takvu osobnost. Prvo mora nešto osvojiti..., rekao je Maradona.

Diego Maradona Argentina Hrvatska
1/13

Ovo mu nije prvi put da hvali našeg čarobnjaka, već je nekoliko puta španjolskim medijima davao izjave u kojima se biranim riječima izražavao o Modriću.

- Modrić je istinska zvijezda. Niži je, a to je savršeno za dominaciju loptom.Sjajno probija linije, dodaje, zabija i ima osobnost, govorio je jednom prilikom Maradona.

Komentara 58

MU
Muncimir
12:18 22.06.2018.

Neka nam reprezentacija bude uzor. U ponedjeljak idemo svi na poslu i u školama pokazati kako se za Hrvatsku zajedni bori, gine, žrtvuje i daje najbolje od sebe. Probudimo našu uspavanu ljepoticu iz ružnog sna.

Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
12:34 22.06.2018.

Uspjeh jedne ekipe ovisi o njenom manadjmentu. Dalicev pristup je pravilan. Moci su motivirani i napeti kao stringovi. Usporedjivati reprezentaciju sa stanjem u hrvatskoj moze. Hrvatska treba jednog Dalica koji bi trebao izbaciti sve Kalinice, a tih ima mnogo, mnogo............

OV
ovrhovršitelj
14:17 22.06.2018.

Modrić malo po malo dokazuje da je najbolji hrvatski nogometaš svih vremena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije