Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELJE NAKON POBJEDE

VIDEO Rukometašice slavile uz Thompsona, nazvao ih kapetan hrvatske reprezentacije

Slavlje
Foto: Printscreen
1/2
10.12.2020.
u 20:31

Domagoj Duvnjak, kapetan muške rukometne reprezentacije, nazvao je odmah rukometašice nakon utakmice. Uslijedilo je ludilo u svlačionici i skandiranje

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija upisala je i četvrtu pobjedu na Europskom prvenstvu u Danskoj. Naše su djevojke svladale Rumunjsku s 25:20 i tako došle blizu plasmana u polufinale.

Domagoj Duvnjak, kapetan muške rukometne reprezentacije, nazvao je odmah rukometašice nakon utakmice. Uslijedilo je ludilo u svlačionici i skandiranje:

- Dule, Dule!

Hrvatske su rukometašice zatim zagrljene zapjevali Thompsonovu pjesmu "Lijepa li si". Pogledajte kako je to izgledalo.

Komentara 42

IV
ivan3
20:48 10.12.2020.

Neka pati koga smeta Hrvatska je prvak svjeta,nek im rastu zazubice za Hrvatska brda i ravnice NAPRID HRVATSKA neka zrknu jugogamad.

DU
Deleted user
20:40 10.12.2020.

Braaavvoooooo, kraljice našeeeeee

IV
ivan3
20:38 10.12.2020.

Bravo junakinje puna podrska cjeloj repki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije