Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLČINA ZA PAMĆENJE

Ovo morate vidjeti: Kramarić lobao vratara s više od 30 metara!

Andrej Kramarić
Foto: DPA/Pixsell
1/3
14.08.2020.
u 08:38

Hrvatski je napadač u 7:1 pobjedi nad Wehen Wiesbaden zabio prva dva pogotka na utakmici

Nogometaši Hoffenheima započeli su s pripremama za novu sezonu, a u sjajnom se svjetlu odmah predstavio hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić. 

Hrvatski je napadač u četvrtak, u pobjedi nad Wehen Wiesbadenom s rezultatom 7:1, zabio prva dva pogotka na utakmici, s time da je onaj otvarajući bio osobito upečatljiv.

Kramarić je u osmoj minuti prihvatio loptu na više od trideset metara te iskosa lobom svladao vratara Timu Bossa. Na 2:0 povećao je u 16. minuti s bijele točke, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
15:46 14.08.2020.

Whoooauuu! E sad kad jos izumi cjepivo lrotiv korone....

Avatar PrvoPoljeBijelo
PrvoPoljeBijelo
14:44 14.08.2020.

jel to onaj mali iz hajduka

Avatar Forumas
Forumas
12:34 14.08.2020.

pripremna utakmica protiv nizerazredne momcadi. ja sam na pripremnoj utakmici zabio direktno nakon izvodjenja pocetnog udarca sa centra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije