Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILA MU JE TEK 31

Ovo je posljednja fotografija preminulog futsal igrača: 'A još sinoć nam je slao poruke'

instagram
12.02.2021.
u 12:18

Svi u klubu su ostali u šoku kada su čuli da Đorđevića više nema, a tragičnu vijest potvrdili su predsjednik kluba Vladan Miladinović Koska i sportski direktor Zoran Benić.

Srpski futsal reprezentativac Miloš Đorđević (31) preminuo je preksinioć u snu. Uzrok smrti nije jasan jer je Đorđević sinoć uredno odradio trening svoje momčadi Kalče i pripremao se za utakmicu protiv Vinter Sporta. Ništa nije ukazivalo da će mu pozliti, ali se ujutro nije probudio.  

Svi u klubu su ostali u šoku kada su čuli da Đorđevića više nema, a tragičnu vijest potvrdili su predsjednik kluba Vladan Miladinović Koska i sportski direktor Zoran Benić.

- Ovo je strašno, 47 godina sam u klubu i ovako nešto se nije dogodilo. On je sportaš, završio je Kineziološki fakultet, obiteljski čovjek, naš najbolji igrač... Ovo nas je raznijelo, zaista... Svojom igrom ali i ponašanjem zaslužio je najdublje poštovanje - rekao je Miladinović, prenosi Telegraf.

- Nakon treninga je bio dobro, slao je neke poruke... Tijekom noći je iznenada umro. Ne bih nagađao koji je uzrok smrti, to će se naknadno utvrditi. U svakom slučaju, ovo je strašan događaj - rekao Miladinović.

- Ne znam kako ćemo bez njega nastaviti dalje, on je bio bolji igrač za klasu od svih - rekao je Miladinović.

>> Ovo je posljednja Miloševa fotografija:

 

Podsjetimo, Đorđević je rođen 23. travnja 1989. godine, a osnovnu i srednju školu završio je u Nišu. Futsal karijeru započeo je u Ekonomistu iz Niša, te je nosio dresove klubova Kopernikus Vidri, Vinter sporta i Kalče, a igrao je i za reprezentaciju Srbije. 

Đorđević je bio nastupao za a A reprezentaciju Srbije u futsalu, a ranije je igrao je i za mlađe selekcije. Iza sebe je ostavio suprugu i dvije male kćeri...

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte kako se pripremala spektakularna izložba Hrvatska svijetu

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:30 12.02.2021.

Ja mislio neki naš nogometaš umro, a ono srpski. ajde ok, možda kad umre neki grčki isto tako pročitamo na VL-u. NOT.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije