Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUZE ZA KRAJ

Najemotivnija scena Eurobasketa, španjolska zvijezda zaplakala: 'Pokojni otac nam je pomogao s neba'

FIBA
19.09.2022.
u 18:30

37-godišnji veteran je osvojio još jedno odličje, zabio 13 koševa ali ova pobjeda mu je među najdražima.

Rudy Fernandez je u prebogatoj karijeri osvojio sve što se može osvojiti, ali legendarni as Real Madrida emotivno je doživio osvajanje četvrte zlatne medalje na EP u dresu Španjolske. 

Osvajanje naslova bilo je veliko iznenađenje jer Španjolci u redizajniranom sastavu nisu spadali u sami vrh favorita, ali ipak su više nego uvjerljivo dobili Francusku u berlinskom finalu. 

Španjolska zvijezda je poslije europske krune ušla u jednu prostoriju, sjeo je iskusni Rudy iza zatvorenih vrata i počeo da plače. Na sebi je imao dres dugogodiđnjeg suigrača Sergija Llulla, koji zbog ozljede nije mogao igrati na Eurobasketu.

Netko je zabilježio ovaj vrlo emotivan trenutak pa je službenica stranica Eurobasketa to objavila na Twitter profilu. 

- Jako sam ponosan na ovu momčad. Ova medalja je posebna, možda i najposebnija jer smo puno radili. Osim toga, nedostaje mi moj veliki životni oslonac, moj otac koji je preminuo prije nekoliko mjeseci. Znam da nam je pomogao od gore. Mogu samo da se ponosim ovom skupinom ljudi, koji su naporno radili sa velikom poniznošću. I uvijek smo imali na umu Sergija Llulla - objasnio je medijima svoje suze. 

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije