Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO 2024

Ovo je najbolja momčad kvalifikacija: Listu predvodi sjajni Hrvat koji je zablistao u užarenoj Turskoj

UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group D - Turkey v Croatia
MURAD SEZER/REUTERS
29.03.2023.
u 17:30

Veznjak engleskog Chelseaja nametnuo se kao nasljednik Luke Modrića kada se odluči umiroviti

Nakon što je završen ožujski kvalifikacijski ciklus, prvi prozor u kvalifikacijama za europsko prvenstvo 2024. godine, izabrano je 11 najboljih nogometaša u dosadašnjem dijelu natjecanja. Specijalizirana stranica WhoScored, koja se bavi ocjenama nogometaša nakon svake utakmice, izabrala je najbolji sastav po ocjenama u dvije odigrane utakmice.

Bilo je puno uzbuđenja, ali i iznenađenja na startu kvalifikacija, a neki su upisali i po dvije pobjede i time jasno istaknuli status kandidata za plasman na europsku smotru. Na listi se nalazi i jedan hrvatski reprezentativac. Radi se o sjajnom Mateu Kovačiću, koji je sinoć zablistao u Bursi i vatrenima donio veliku pobjedu u Turskoj. S dva gola riješio je utakmicu koja je završena rezultatom 0:2. 

Sasvim očekivano, najbolji igrač protekla dva kola je sjajni napadač Atalante Rasmus Hojlund koji je postigao čak pet pogodaka u prve dvije utakmice. Prvo je postigao sva tri gola u pobjedi Danske nad Finskom (3:1), a onda i oba u porazu od Kazahstana (3:2).

Idealna postava: Maignan - Bradley, Elvedi, Burca, Ake - Saka, KOVAČIĆ, Palinha, Mbappe - Hojlund, Ronaldo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije