Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVOLUCIJA

Ovo će oduševiti sve: Veliki derbi Hajduka i Dinama moći će se pogledati besplatno na YouTubeu!

Split: Derbi Hajduka i Dinama na stadionu Poljud
Zvonimir Barisin/PIXSELL
29.03.2024.
u 10:51

Obje utakmice polufinala i finala Hrvatskog kupa MAXSport će prenositi i na televiziji, ali i na svome YouTube kanalu

Ovo je vijest koju su hrvatski ljubitelji nogometa čekali. Čak bismo naveli, vijest za koju nisu ni znali da će ih obradovati. Naime, nositelj prava na prijenose Supersport HNL-a i Supersport Hrvatskog kupa najavio je da će se obje polufinalne utakmice moći pogledati na YouTube kanalu MAXSporta i to - potpuno besplatno.

Dakle, nakon što odrade prvenstveni derbi ove subote s početkom u 19.30 sati, Hajduk i Dinamo igrat će i u srijedu, 3. travnja u polufinalu Kupa u 19 sati. Istoga dana u Zagrebu će od 16 sati igrati Lokomotiva i Rijeka, a i taj će se dvoboj moći pogledati besplatno na YouTubeu.

Tako će uz televizijski prijenos na kanalu MAXSport 1, polufinalne, ali i finalne utakmice Kupa koje su na rasporedu 15. i 30. svibnja biti u prijenosu i na YouTube kanalu MAXSporta. Prvi je to puta u povijesti da će jedna hrvatska sportska "pay-per-view" platforma ponuditi besplatno prvenstvenu ili kup-utakmicu u Hrvatskoj svima na YouTube. Još jednom napominjemo, prvenstveni veliki derbi koji se igra ove subote bit će u prijenosu samo na TV-kanalu MAXSport 1, dok će polufinale Kupa biti i na YouTubeu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:59 29.03.2024.

Besplatno gledanje na "you tubeu" ? Lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije