Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI TO KRAJ?

Dariju Srni prijeti drastična kazna!

Darijo Srna
Foto: Reuters/Pixsell
26.09.2017.
u 14:34

Nekadašnji kapetan Hrvatske ranije je poručio da nije namjerno uzeo neko nedopušteno sredstvo te da se povlači iz svih natjecanja dok traje proces

Kapetan Šahtara i bivši hrvatski reprezentativac Darijo Srna pao je na dopinškom testu, a koordinator dopinške kontrole ukrajinskog prvenstva Maksim Becko otkrio je detalje slučaja.

Srna je 18. rujna saznao da mu je u tijelu pronađena zabranjena supstancija te je dobio deset dana za objašnjenje. Nakon toga će se doznati odluka o eventualnoj kazni.

Srni prijete do dvije godine suspenzije, a moguće da će biti kažnjen čak i u slučaju nesvjesnog uzimanja nedozvoljenih supstancija. Budući da ima 35 godina, to bi mogao biti i kraj njegove karijere...

Nekadašnji kapetan Hrvatske ranije je poručio da nije namjerno uzeo neko nedopušteno sredstvo te se povlači iz svih natjecanja dok traje proces.

Komentara 1

MA
Machak
15:35 26.09.2017.

Možda nam vrati autobusnu stanicu na mjesto gdje je stajala 40 godina i nikom nije smetala tj. pred svoju vilu na Gornjem Prekrižju (koju je u originalu gradio Fižulić za sebe pa je propao i otišla na bubanj) jer će to biti dodatni marketinški adut za prodaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije