Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okušao bi se u boksu

Overeem želi izazvati prvaka Vladimira Klička

\'WBC boxing champion Vitali Klitschko of Ukraine celebrates after defeating Shannon Briggs of the U.S. in their WBC Heavyweight Championship boxing bout in Hamburg October 16, 2010.   REUTERS/Christi
Reuters
15.07.2011.
u 15:21

Alistair Overeem sve ozbiljnije razmišlja o tome da se nakon završetka Strikeforceova Grand-prixa okrene boksu i izazove Vladimira Klička.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
00:49 17.07.2011.

Auuuuuuuuuuuuu crnjo Owereem je lud....u boksu nema minimalnih šansi, u 1 rundi bi ga Kličko nokautirao. Za MMA ne mogu tvrditi, tu mislim da Kličko nema baš šansi. Griješim li?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije