Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važna poruka

Ovako je Modrić motivirao dinamovce za pobjedu protiv Liverpoola

13.03.2019.
u 18:43

Danas sam najponosniji dinamovac na planeti. Ovo što su moji dečki napravili je nevjerojatno, ovo je osjećaj koji ispunjava. Želimo i dalje sanjati - rekao je bivši realovac Jovićević

Prvi put u povijesti Dinamova momčad do 19 godina plasirala se među osam najboljih u Europi. Najnovije plavo čudo proizveo je 45-godišnji stručnjak Igor Jovićević eliminiravši u drami jedanaesteraca ponajbolju englesku momčad, Liverpool.

Slavilo se neobuzdano jučer na Hitrecu i u Dinamovoj svlačionici kao nikada do sad, jer eto, osim prve momčadi plavih, Europu osvajaju i neka nova imena: Horkaš, Gvardiol, Gjira, Marin, Šipoš...

>> Pogledajte slavlje mladih dinamovaca nakon trijumfa protiv Liverpoola

- Danas sam najponosniji dinamovac na planeti. Ovo što su moji dečki napravili je nevjerojatno, ovo je osjećaj koji ispunjava. Želimo i dalje sanjati - rekao je bivši realovac Jovićević i nastavio:

Dišem za ove dečke

- Dišem za ove dečke, volim ih, imaju sjajan karakter! Veliki je ovo uspjeh, ali ostajemo čvrsto nogama na zemlji ponizni i puni vjere u sebe.

Sjajni Dinamov vratar, 20-godišnji Siščanin Dinko Horkaš, briljantno je Englezima obranio dva jedanaesterca.

- Za nas je igranje pred punim stadionom veliko iskustvo, a ovo za nas nije krajnji domet. Mi možemo još i više, a sada se veselimo četvrtfinalnom dvoboju – kazao je Horkaš i naglasio:

- Prije utakmice dobili smo veliku motivacijsku poruku Luke Modrića, hvala mu na tome, vjerujem da je i on ponosan zbog našeg prolaza.

1/11

O čemu se zapravo radi? Naime, Luka Modrić i Igor Jovićević jako se dobro poznaju i najbolji nogometaš svijeta svome je prijatelju poslao video-poruku podrške koju je trener prikazao svojim igračima uoči istrčavanja na travnjak. Nije ni čudo da su malo dinamovci letjeli po terenu.

Dinamovce u četvrtfinalu u gostima, 2. travnja, čeka pobjednik dvoboja Chelsea – Montpellier.

Chelsea ili Montpellier?

- Svejedno nam je s kim ćemo igrati, to su sve veliki klubovi, ali mi smo već pokazali kako se s takvima možemo nositi. Kod nas nije bilo straha, tražili smo pobjedu do zadnje minute, na kraju su odlučivali penali. Oni su lutrija, sretan sam zbog svojih obrana, a poručujem Marinu da sada malo poradi na svojim penalima (smijeh) – dodao je Horkaš.

Zašto niste gledali izvođenje jedanaesteraca svojih suigrača, okrenuti leđima prema tribini?

>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao uoči puta u Lisabon

- To je moj običaj odavno, nikada ne gledam suigrače kako pucaju penale. Gledam tribine, kada naši navijači vrisnu, onda vrisnem i ja - sa smiješkom je zaključio Horkaš.

Antonio Marin igrao je sjajno, izluđivao je obranu Liverpoola.

- Ne možemo mi bez drame, ali imali smo više prigoda i zasluženo prošli Liverpool.

>> Pogledajte video: Emir Dilaver uoči uzvrata protiv Benfice

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije