Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbijanski mediji

Ova žena kriva je za Đokovićevu lošu formu: 'Lakše je napasti mene nego njega'

Đoković
Foto: Reuters
1/7
13.03.2017.
u 09:39

- Imala sam neugodnosti zbog toga, jer je lakše napasti mene nego njega

Srbijanski mediji pronašli su krivca za mršavost i lošu formu najboljeg tenisača današnjice Novaka Đokovića – to je izvjesna Maja Volk. Nakon što je jedan političar za Novakove neuspjehe okrivio njegovu suprugu Jelenu, sve više navijača i fanova krivi njegovu navodnu vegansku prehranu i Maju Volk koja kuha Jeleni i Novaku kada dođu u Srbiju.

Kurir piše da Novak više ne surađuje s kuharicom, na i sama Volk se oglasila na temu mršavosti i prehrane Novaka Đokovića.

“Svaki put kad Nole izgubi meč, odmah je za to kriva Maja Volk i njena kuhinja, što su potpune budalaštine! Imala sam neugodnosti zbog toga, jer je lakše napasti mene nego njega”, rekla je Volk i dodala da nije prisiljavala Novaka da jede njezinu hranu.

Novak Đoković ima celijakliju (bolest tankog crijeva) i hrani se bezglutenski. Đoković je jedan od najzaslužnijih da je bezglutenska prehrana postala svjetski trend.

>>Senzacija na početku: 136. igrač svijeta izbacio Marina Čilića!

Komentara 9

BE
Beogradjan
10:12 13.03.2017.

Svaka njemu čast, uradio je do sada previše! Bez podrške države, on je uradio nemoguć podvig, i afirmisao je mnoge mlade ljude sa ovih prostora da krenu njegovim putem! Ako ga posluži zdravlje, popraviće on još svoj bilans koji je i ovako ogroman!

PE
peugeot
18:28 13.03.2017.

Vidi, sad, nesto! Tenis je Djokovicu ukrao djetinjstvo ! Je li tacno ? Jeste, jeste ! Osvojivsi najzad jako teski pariski "Roland Garros" - a nakon vise neuspjelih pokusaja - on je tako osvojio sve sto se ima za osvojiti u tenisu. To je vrlo inteligentan i od roditelja super vaspitan mladi covjek kojem slava nije udarila u glavu i pored "reketa broj 1" na svijetu dugo vremena. Ima ljupku i pametnu zenicu, sina, lovu, krasnu jahtu. Da sam na njegovom mjestu, upalio bih snazne motore njegove luksuzne jahte i obilazio bih ostrva na Jadranu, a narocito u Grckoj (malo Santorini, malo Milos, malo Paros i ostalih 28 famoznih ostrva grckih Cyclades). "Jokeru" moj, ljudino nasa, hvala ti i svaka ti cast za sve sto si ucinio za sportsku promociju Balkana u svijetu. Od Grcke do - Slovenije. Bravo ! Moj naklon !

DU
Deleted user
12:45 13.03.2017.

Jednostavno treba se vratiti na nacin prehrane, kao u doba kada je bio najbolji tenisac svijeta :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije