Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golčina Townsenda

Otvara se Liverpoolu: City pretrpio šokantan poraz kod kuće!

Foto: Reuters/Pixsell
22.12.2018.
u 18:56

Neočekivani poraz je zadesio i Chelsea

Subotnje utakmice 18. kola Premier lige donijela su dva iznenađenja, Manchester City je poražen od Crystal Palacea s 2:3, a Chelsea je izgubio od Leicestera 0:1.

Navijači Manchester Cityja očekivali su novu pobjedu za priključak vodećem Liverpoolu, a nakon vodećeg pogotka Ilkaya Gundogana u 27. minuti činilo se da će tako i biti.

No, igrači Crystal Palacea priredili su im neugodno iznenađenje. U 33. minuti Jeffery Schlupp zabija za 1:1, a već u 35. minuti Andros Townsend postiže najljepši gol dosadašnjeg dijela prvenstva. Odbijenu loptu je fantastičnim volejem sa 25 metara zakucao u mrežu.

U nastavku novi šok za domaćine, u 51. minuti Luka Milivojević iz penala pogađa za vodstvo Crystal Palacea 3:1.

Iako su domaćini potpuno dominirali u drugom poluvremenu, uspjeli su samo ublažiti poraz pogotkom Kevina De Bruynea (85). Manchester City sada zaostaje četiri boda za vodećim Liverpoolom, koji je dan ranije svladao Wolverhampton s 2:0.

Mateo Kovačić igrao je do 61. minute za Chelsea i pružio je solidnu partiju, ali to nije pomoglo njegovoj ekipi, koja je na Stamford Bridgeu izgubila od Leicestera 0:1. Pobjednički gol zabio je Jamie Vardy (51).

Austrijski trener Ralph Hasenhüttl, koji je uspješno vodio Leipzig, upisao je i drugu pobjedu na klupi Southamptona. U gostima je dobio Huddersfield s 3:1 golovima Redmonda (15), Ingsa (42-pen) i Obafemija (71)

West Ham je nakon četiri uzastopne pobjede dočekao Watford i doživio je "hladan tuš". Gosti su slavili sa 2:0, a strijelci su bili Troy Deeney (30-pen) i Gerard Deulofeu (87).

U prvoj subotnjoj utakmici Arsenal je kod kuće dobio Burnley sa 3:1 uz dva pogotka Aubameyanga, koji sa 12 golova predvodi listu najboljih strijelaca. Slijedi ga Mohamed Salah sa 11.

Komentara 3

AM
AMIKULIĆ
19:08 22.12.2018.

YNWA

BI
Bilstein
21:31 22.12.2018.

hamdulila

UM
umnjak
19:24 22.12.2018.

Ynwa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije