Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA OZLJEDA

Otpao i Danijel Subašić, protiv Rusa će braniti Lovre Kalinić

Lovre Kalinić
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
12.11.2015.
u 19:26

- Vrataru se rijetko pruža šansa, stoga je ova velika i važna. Imao sam privilegiju braniti protiv Argentine, a sada se nažalost Subašić ozlijedio. Pokušat ću iskoristiti minutažu koju dobijem od izbornika – rekao je Kalini

Hrvatski izbornik Ante Čačić uoči prijateljske utakmice s Rusijom ostao je i bez vratara Danijela Subašića.

Prvi vratar reprezentacije i Monaca osjeća bolove u aduktoru i kvadricepsu pa će umjesto njega na gol stati vratar Hajduka Lovre Kalinić.

– Vrataru se rijetko pruža šansa, stoga je ova velika i važna. Imao sam privilegiju braniti protiv Argentine, a sada se nažalost Subašić ozlijedio. Pokušat ću iskoristiti minutažu koju dobijem od izbornika – rekao je Kalinić, prenosi stranica HNS-a.

Kalinić je ove jeseni u odličnoj formi, na vratima Hajduka bio je 775 minuta bez primljenog gola.

– I to igra ulogu u osjećaju sigurnosti, a i momčad dobiva na važnosti kada se toliko minuta ne primi pogodak. Bez suigrača ne bi bilo moguće odigrati toliko vrhunskih utakmica – rekao je Kalinić pa se osvrnuo na svoj klub.

– Mislim da je Hajduk na dobrom putu. Zadnja dva poraza nisu ogledalo cijele sezone, oscilacije su moguće. Nadam se da će se nakon ove stanke sve vratiti na staro.

>> Čačić će imati problem, netko od najvećih dragulja u veznom redu neće putovati na Euro

Komentara 6

BR
braveheart11
20:25 12.11.2015.

Kalinic zasluzuje biti drugi golman u reprezentaciji i on to je.

DU
Deleted user
19:46 12.11.2015.

Podrška Kaliniću.

MA
mause
20:11 12.11.2015.

lovro sve najbolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije