Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubimac navijača

Otkriveno zašto Mario Mandžukić nije želio napustiti Juventus

Mario Mandžukić
Foto: Antonio Balasco/IPA/PIXSELL
1/5
22.10.2018.
u 21:38

Mandžo je veliki ljubimac navijača, a u tandemu s Cristianom Ronaldom postao je djelom sjajnog para koji mnogi smatraju napadačkim dvojcem iz snova

Dortmundska Borussija ozbiljno je razmišljala dovesti Marija Mandžukića. Hrvatski napadač bio je na vrhu popisa želja Borussijina vodstva, a i Mandžo je pokazao zanimanje za dolazak u Dortmund, piše Kicker.

Priča je izašla u javnost u trenutku kada je Cristiano Ronaldo trebao stići u Torino. Ni Juventusov trener Massimiliano Allegri još nije znao hoće li produžiti suradnju sa Starom damom.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Njemački mediji tvrde kako bi Mandžo vjerojatno napustio Torino da je Allegri odlučio otići.

Naime, Juventusov trener jako cijeni hrvatskog napadača, a Super Mario mu to vraća odličnom igrom i golovima. Dolaskom Cristiana Ronaldo u Juventus uloga Marija Mandžukića postala je još važnija.

Mandžo je veliki ljubimac navijača, a u tandemu s Cristianom Ronaldom postao je djelom sjajnog para koji mnogi smatraju napadačkim dvojcem iz snova.

U osam kola talijanske lige Super Mario je zabio četiri gola te je imao dvije asistencije, a Juventus je vodeći na tablici.

No i dortmundska Borussia sjajno je krenula u sezonu s novim napadačem koji je stigao ovog ljeta. Paco Alcácer na posudbi je iz Barcelone, a sa sedam je pogodaka, koliko ima i Jović iz Eintrachta, na vrhu ljestvice strijelaca.

'Žuto-crni' su nakon osam kola vodeći u njemačkoj ligi.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije