Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus na Old Traffordu

Mandžo se ozlijedio na treningu i neće biti u sastavu protiv Uniteda

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.10.2018.
u 17:24

'Mario je ozlijedio gležanj lijevi noge i neće putovati s nama', javili su iz Juventusa

Mario Mandžukić neće biti u Juventusovom sastavu za utakmicu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda, koja se u utorak igra na Old Traffordu. Hrvatski napadač ozlijedio je gležanj te će ostati u Torinu.

'Mario je ozlijedio gležanj lijevi noge i neće putovati s nama', javili su iz Juventusa.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Tijekom današnjeg treninga Mario je nezgodno stao i ozlijedio gležanj, a liječnici su mu odredili mirovanje.

Stara dama je u sjajnoj formi, a dobro raspoloženje u svlačionici nije pokvario ni kiks protiv Genoe (1:1) u talijanskom prvenstvu. Juventus je zadnju utakmicu izgubio prije šest mjeseci.

Unitedu baš ne ide najbolje u zadnjih mjesec dana. Mourinhova momčad u šest utakmica ima samo jednu pobjedu, prošlog vikenda remizirali su s Chelseajem (2:2).

Mario Mandžukić
1/4

Komentara 1

SA
santek
19:19 22.10.2018.

Mario će biti sve češće ozlijeđen i na klupi jer je odbio razgovor oko produženja novoga ugovora i ne bi se čudio da ode za koji mjesec

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije