Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutno smaknut

Otkriveno zašto je srpska mafija likvidirala slavnog nogometaša

Ubojstvo Marca Batchelora
Foto: Screenshot
30.07.2019.
u 09:13

Batchelor je likvidiran prije točno dva tjedna, a ubila su ga dvojica napadača na motoru tako što su ga izrešetala sa sedam metaka.

Marc Batchelor, nekadašnji južnoafrički nogometaš koji je nosio dresove najvećih tamošnjih klubova, po svemu sudeći likvidiran je zato što je bio umiješan u otimanje tone kokaina srpskom kriminalnom miljeu, prenose mediji.

Batchelor je likvidiran prije točno dva tjedna, a ubila su ga dvojica napadača na motoru tako što su ga izrešetala sa sedam metaka.

Australska policija 15. srpnja u Bungendoreu zaplijenila je 384 kilograma kokaina, a bivši je nogometaš ubijen samo dan poslije ispred svog doma u Johannesburgu.

Zaplijenjeni kokain u Australiji pronađen je skriven u bageru pristiglom upravo iz Južnoafričke Republike, pritom su uhićena dvojica muškaraca u tridesetima pa policija upravo pokušava doznati je li Batchelor bio među onima koji su tu drogu poslali i jesu li ga možda uhićeni odali.

Južnoafrički mediji prenose da se policija još uvijek trudi doći do podataka s mobitela ubijenog te vjeruje da će uspjeti barem djelomice izvući dokaze premda je s aparata sve obrisano.

U krađu tone kokaina, prenose nadalje mediji, navodno je bio umiješan i Srbin Ivan Đorđević, a on je likvidiran još u travnju dok je parkirao svoj automobil u Johannesburgu.

Komentara 4

LI
lipotan
11:24 30.07.2019.

ovo se desilo prije tjedan dana pa tako I nije neki news.

DH
dalibor.hren
10:03 30.07.2019.

Za "slavnog" nogometaša sam prvi puta čuo kad je ubijen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije