Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strpljivi su

Otkriveno zašto je Leipzig odbio ogromnih 90 milijuna eura za Gvardiola

FC Teutonia Ottensen - RB Leipzig
Jan Woitas/DPA
12.09.2022.
u 14:42

Posljednja ponuda londonskog kluba bila je 90 milijuna eura. Na kraju je Leipzig odbio i tu ponudu, a stručnjak za transfere Fabrizio Romano na svom je Twitter profilu objasnio zbog čega je klub to napravio.

Iako je prijelazni rok završen prije samo desetak dana, već se počinje razmišljati o sljedećem u siječnju.

Njemački prvoligaš RB Leipzig imao je na stolu ogromnu ponudu od 80 milijuna eura za hrvatskog reprezentativnog braniča Joška Gvardiola (20). No, to im nije bilo dovoljno. Zatim je isti kupac - Chelsea, ponudio još veću svotu 90 milijuna eura, čime bi Gvardiol postao najskupljim braničem u povijesti. 

Na kraju je Leipzig odbio i tu ponudu, a stručnjak za transfere Fabrizio Romano na svom je Twitter profilu objasnio zbog čega je klub to napravio. 

- RB Leipzig je odbio ponudu Chelseaja za Joška Gvardiola na isteku prijelaznog roka jer su uvjereni da će se u utrku za braniča sljedećeg ljeta uključiti i ostali klubovi, uključujući i Manchester City - napisao je Fabrizio objasnivši kako je ponuda bila da Gvardiol prijeđe u London tek na ljeto sljedeće godine. 

Ponovio je Fabrizio još jednom potvrdu produljenja Joškovog ugovora s Leipzigom do 2027. čime ga žele još bolje unovčiti.


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije