Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 13 GODINA

Otkriveno koji je igrač Alexa Fergusona pogodio komadom pizze

Alex Ferguson
Foto: Reuters/PIXSELL
04.10.2017.
u 23:28

Incident se dogodio ispred svlačionica nakon utakmice u kojoj je Manchester United pobijedio 2:0 i tako prekinuo Arsenalov niz od 49 utakmica bez poraza.

Nakon 13 godina šutnje španjolski nogometaš Cesc Fabregas (30) priznao je kako je Alexa Fergusona pogodio komadom pizze u glavu nakon utakmice Arsenala i Manchester Uniteda igrane 2004. godine.

Incident se dogodio ispred svlačionica nakon utakmice u kojoj je Manchester United pobijedio 2:0 i tako prekinuo Arsenalov niz od 49 utakmica bez poraza.

Fabregas je sve priznao gostujući u jednom TV showu dodavši kako se sve dogodilo slučajno.

- Čuo sam buku ispred svlačionice i izašao sam kako bi vidio što se događa. Vidio sam Campbella, Ferdinanda i Keowna kako se naguravaju. Prema njima sam bacio komad pizze i odmah sam znao da sam pogodio nekoga, ali nisam znao koga. Kasnije sam shvatio kako je to bio sir Alex. Stvarno nisam imao namjeru to napraviti. Ispričavam se Fergusonu - kazao je Fabregas koji je tada nosio dres Arsenala, a sada je član Chelsea.

Fabreghas je za Arsenal igrao od 2003. do 2011. godine, potom je tri sezone bio član Barcelone, a  od 2014. nosi dres Chelsea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije