Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak strijelca

Gavranović: Žao mi je što nisam igrao u Milanu, za to treniram...

03.10.2017.
u 20:49

U Milanu ga nije bilo ni u početnoj postavi ni u nastavku. Bio mu je to težak udarac, priznao je to i poslije odlične utakmice u Kranjčevićevoj ne skrivajući odgovor na pitanje je li malo ljutit

Gavranović je živ! Nakon određene suše vratio se pogocima, u 11. kolu Prve HNL protiv Rudeša u Kranjčevićevoj zabio je dva gola. Mogao je i treći, Acosty ga je u prvom poluvremenu sjajno gurnuo u šansu dodavanjem, no u vrlo povoljnoj situaciji od silne si je želje gurnuo prejak for pa se pri padu preko lopte i ozlijedio. No stisnuo je zube i nastavio dalje, a sve mu se vratilo u nastavku.

U Milanu ga nije bilo ni u početnoj postavi ni u nastavku. Bio mu je to težak udarac, priznao je to i poslije odlične utakmice u Kranjčevićevoj ne skrivajući odgovor na pitanje je li malo ljutit.

– Naravno. Kad cijelu godinu treniraš i naporno radiš da bi došao do tih velikih utakmica, nikome nije drago sjediti i gledati ih s klupe. Ali što je, tu je, mislim da sam protiv Rudeša odgovorio na najbolji način.

Paklenih dva i pol mjeseca

Zapravo i jest. Kao što je i dobro da je ljutit, bilo bi loše da mu je svejedno što nije igrao protiv Milana. A je li se promijenio odnos između trenera Keka i vas u posljednje vrijeme u odnosu na prošlu sezonu kad ste bili neizostavni u prvih 11?

1/10

– Ne. Ja sam profesionalac, radim ono što trener traži od mene. Uvijek sam to radio i radit ću dok god budem u ovom klubu, a isto tako i u nastavku karijere – kaže Gavranović.

A kad je maksimalno u utakmici, Gavranović to i jako dobro radi te stoga nije slučajno da su njegove golgeterske vještine privukle zanimanje Dinama. Za malo više od mjesec dana napunit će 28 godina i ima još sasvim dovoljno vremena, i za još jedan dobar transfer i za velike utakmice poput ove u Milanu. Evo, čim prođe stanka zbog reprezentacije Rijeku čeka nova paklena serija sa sedam utakmica u dvadeset dana (Istra 1961 u Puli, dvije utakmice s Austrijom Beč, osmina finala kupa, derbiji s Osijekom i Dinamom te uvijek neugodna Lokomotiva) uz nekoliko pravih izazova za klasnog strijelca kao što je Gavranović. Poslije još ide i AEK u Ateni, a Riječane s Milanom čeka još jedan spektakl, 7. prosinca na Rujevici. Koliko prilika za pravog majstora, stigne još bar jednom ući u povijest i uvesti Rijeku u drugi krug Europske lige...

– Idemo mirno u ovu stanku gdje će biti važno da oporavimo igrače koji su ozlijeđeni, a i da se mi ostali malo odmorimo jer je bilo dosta utakmica, a nastavak sezone će biti dosta težak. Sigurno će biti potrebno da svi budemo spremni za ova dva i pol mjeseca što slijede – dodao je Gavranović.

Nisu mu okrenuli leđa

U Kranjčevićevoj smo se uvjerili i da su dečki iz svlačionice uz Marija. Osim spomenutog Acostyja, sjajno su ga proigravali i Mišić i Bradarić. Gavranović najviše voli baš takve lopte, oštre, okomite u noge ili na glavu... Onda ga je puno teže zaustaviti nego kad si sam mora stvoriti šansu. U Rijekinu sustavu uglavnom je profitirao.

Komentara 2

DU
Deleted user
21:39 03.10.2017.

izabrana je himna reke " plesala je jedno ljeto "

GO
Golfi
21:54 03.10.2017.

To je neka mučka bila zašto nije Gavranović igrao.Prvo,Hnk Rijeka nije smjela u ni kojem slučaju pobijediti Milan.Zapamtite to,utakmica namještena 100 %

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije